Allt inom design

Att ha ett enhetligt och konsekvent utseende på logotyp, typsnitt, hemsida, visitkort, bildekaler m.m. skapar igenkänning hos kunden och visar att företaget är seriöst. En tydlig grafisk profil är viktig för att stärka ditt varumärke och skapa rätt intryck.

Vad vill du förmedla med din logotyp? Med färg, former och typsnitt bygger du din grafiska profil, och de byggstenar du väljer skickar signaler till din målgrupp om vad ditt företag representerar.

Låt oss hjälpa er att ta fram ert företags identitet

Företagsidentitet och
grafisk profil

Vi älskar design, så till den grad att det är ett av våra ledord. För att skapa ett starkt varumärke är det viktigt med igenkänning, formspråket ska vara enhetligt och löpa som en röd tråd genom all din kommunikation. Tillsammans tar vi fram er grafiska identitet för er visuella kommunikation på till exempel brevpapper, broschyrer, visitkort, skyltar och hemsida.

 

Logotyper
 

Er logotyp, eller logga, ska ge en bild av företagets själ och vara ert ansikte utåt.

Ofta består en logotyp av företagsnamnet satt i ett unikt typsnitt, tillsammans med en bild eller symbol som är framtagen särskilt för företaget, för att symbolisera deras värderingar eller affärsidé.

Läs mer här

Design för tryckt media
 

På Trinax hjälper vi dig att ta fram tryckfärdiga original, oavsett vilken trycksak du är ute efter. Med vår bredd klarar vi av alla sorters trycksaker, allt ifrån det lilla visitkortet till den stora vepan på husfasaden.  Rätt material och rätt kvalitet för precis det du är ute efter! 

Läs mer här

Mycket smått & gott

Hos oss är ingenting för litet eller konstigt, för stort eller för svårt. Vi hjälper er med det ni behöver just nu.

Intresserad av att veta mer?

Mitt namn är Thomas och hjälper dig gärna berätta mer om oss på Trinax och kollar över era behov och ser ifall vi kan hjälpa er! Mig når du med nedanstående uppgifter.

Väl mött!