Applikationer

Det som en gång startade som en liten idé slutar ofta som 300 000+ nedladdningar. Vi på Trinax bygger dina applikationer, för både iOS och Android. Att redan från grunden bygga in förutsättningar för både utveckling och uppdateringar är en självklarhet för oss och tillsammans med er tar vi fram förslag för hur just er applikation ska se ut.

Att känna sin målgrupp är ett måste för att kunna nå ut på rätt sätt. Skulle ni behöva hjälp med ert mobila strategiarbete så sköter vi även det.

iOS-applikationer

iPhone blev telefonen som revolutionerade hela mobilindustrin! Idag finns det drygt 50 miljoner iPhones i hela världen och ca 1 miljon av dem finns i Sverige. I App Store kan användarna välja bland mer än en halv miljon applikationer, varav många även kan användas på Apples enheter iPod Touch och iPad.

iPhone applikationer är ett populärt sätt för företag att kommunicera med sin målgrupp och stärka sitt varumärke. Flera av telefonens funktioner, som till exempel den stora skärmen med multi touch-gränssnitt, inbyggd GPS, kompass, accelerometer och WiFi skapar fantastiska möjligheter för företagen att erbjuda sina målgrupper helt nya kundupplevelser.

Android-applikationer

2007 lanserade Google sin egen plattform Android, och året efter lanserades den första telefonen. Till skillnad mot iOS är Android en open source-plattform baserad på GNU/Linux och den vinner snabbt marknadsandelar mot iOS. Nyligen uppgav Google att de aktiverar ca 100 000 Android-telefoner varje dag.

Målgruppen för Android är dock mer blandad och har ett ojämnare köpbeteende än andra smartphone-användare, men med sina 100 000 applikationer och 30 miljoner sålda telefoner de senaste tre åren utgör Android idag den snabbast växande plattformen för smartphones.

Varför låta Trinax utveckla din nästa appidé?

En tilltalande design, god användbarhet och bra skriven kod kan vara avgörande för att lyckas i ett hav av applikationer. Trinax levererar alltid en optimerad programkod och en lösning som inte bara följer de senaste trenderna och är grafiskt tilltalande utan givetvis också har en god användbarhet.

För att kunna optimera användarupplevelsen krävs det full kunskap om möjligheterna som iOS och Android ger. Vi på Trinax har sedan länge utvecklat applikationer för båda plattformarna, och dessutom erbjuder vi också Enterprise-lösningar. Förutom till iPhone så utvecklar vi naturligtvis applikationer för iPod Touch och iPad och vi har också lång erfarenhet av att arbeta med iOS och dess olika teknologier som bland annat Cocoa Touch, Xcode IDE, Interface Builder, OpenGL, WebKit programming och Core Location Framework.

Exempel på funktioner vi utvecklat

Kontakta oss för en kostnadsfri offert