Back- & frontend utvecklare

Back- & frontend utvecklare på del- eller heltid

Vi söker nu fler erfarna utvecklare som vill vara med att utveckla webbaserade applikationer. Vi utvecklar applikationer åt flera olika branscher, men har också egna system som vi säljer och underhåller. Vi jobbar inom Sverige men också med internationella uppdrag.

Om Trinax AB

Trinax AB startades 2007 och är en system och webbyrå med kontor i Trollhättan. Vi erbjuder våra kunder helhetslösningar vare sig det handlar om System, Appar, Hemsidor eller hela grafiska profiler. Vi hjälper helt enkelt våra kunder att lyckas på nätet och sin marknadsföring.

Vem är du?

Vi söker dig som har en passion för Webb & Systemutveckling. Tjänsterna är på deltid eller heltid så du kanske studerar eller arbetar med egna projekt övrig tid när du inte arbetar hos oss.

Du har goda kunskaper inom såväl back & front end-utveckling och är en problemlösare av rang.

PHP och HTML5/CSS3 är ditt modersmål och du är en lösningsorienterad person som gillar att ha många bollar i luften. Självklart är du professionell i ditt arbetssätt och strukturerad.

Vad ska du göra?

Dina arbetsuppgifter kan variera beroende på våra kunders behov. Vi utvecklar allt ifrån komplexa system till enklare webbsidor så därför ser vi gärna att du har en bred kompetens fast med huvudfokus på back & front end-utveckling.

Kvalifikationer:

Vad vi erbjuder

På Trinax har vi högt i tak och att ha roligt när vi arbetar är en självklarhet för oss. För rätt person erbjuder vi en riktigt trevlig arbetsplats med branschens bästa kollegor. Vi är ett mindre företag fast med stora kunder och sysselsätter idag 8 personer vilket gör att vi har korta beslutsvägar och en god sammanhållning. Vi producerar allt själva och erbjuder kunder vårat egna CMS ? det är vad vi kallar riktig webbutveckling.

Skicka ditt CV & eventuellt personliga brev till jobb@trinax.se så hör vi av oss.

Vi intervjuar kandidater löpande så vi ber om din ansökan omgående.