Fördelar med att bli vår partner
 

Hjälp era kunder

Våra system gör vardagen enklare för våra kunder. Som återförsäljare får du möjlighet att hjälpa dina kunder när de behöver det mest.

Bra kick-back

Det ska löna sig att vara partner till oss på Trinax. Vi erbjuder därför en ordentlig kick-back för varje avslutad affär.

Vi står för supporten

Vi står för all support! Alla kunder som köper något av våra system har automatiskt tillgång till vår förstklassiga support.

Kvalitativa produkter

Hjälp dina kunder att spara såväl tid som pengar! Våra kvalitativa produkter hjälper dina kunder att förenkla arbetsdagen i flera aspekter.

 

Tjäna på att hjälpa andra

Tjäna pengar samtidigt som du erbjuder dina kunder förstklassiga och tidsbesparande system. Som partner till Trinax skapar du ett mervärde för dina kunder genom att erbjuda kvalitativa och enkla produkter som ett tillägg i ditt egna utbud. Du får även en generös kick-back för varje avslutad affär – vilket vi hoppas kan skapa ett långsiktigt samarbete.

Vi samarbetar i dagsläget med ett flertal partners som verkar inom branscher som redovisning, telefoni och IT. Vi hoppas att även du vill vara med och lyfta våra produkter till ditt kontaktnät.

Bli återförsäljar

Bli återförsäljar

Hur blir du partner?

Vi vill samarbeta med företag som har ett högt driv och en stark vilja att ge sina kunder en enklare vardag genom att erbjuda våra produkter. Är du intresserad av att bli partner bokar vi gärna in ett möte för att lyssna och berätta mer. Varmt välkommen att kontakta vår partneransvarig, Markus Karlén.

Markus Karlén
Partner- och försäljningsansvarig
markus@trinax.se

Bli partner

Ansök redan idag om att bli partner till oss på Trinax AB.

Ansök idag