Enkelt för alla

Du och din personal får alla verktyg ni behöver i er telefon, surfplatta eller dator.

Ligg steget före

Alla kostnader samlade på ett ställe, så att du slipper leta papper i slutet på månaden.

Bättre lönsamhet

Följ upp ekonomi och resultat för att kunna skruva på siffrorna inför nästa projekt.

En smidigare dag på jobbet

Som elektriker har du en vardag som kan variera kraftigt, från enskilda arbetsordrar till stora, krävande projekt mot entreprenad. Du är ofta på resande fot och vanligtvis i ett klimat som gör det svårt att hålla reda på information och uppföljning, ofta med risken att väsentliga delar försvinner under en hektisk arbetsdag.

Genom att arbeta digitalt med dina projekt hos oss på Trinax samlas era inköp från grossister, utlägg, tidrapporter och leverantörsfakturor in automatiskt och sparas så att du alltid enkelt kan nå dom. Sedan är det bara, med några få klick, att fakturera. Det blir enklare för dig att planera, organisera och samarbeta med både medarbetare och kunder.

Bild på person som arbetar i elskåp

Populära tillval i din bransch

Med baspaketet som grund kan ni skala upp systemet i takt med att verksamheten växer och bygga vidare med tillval som passar just er.

Försäkran om elinstallationOfferterKMA FotodokumentationProjektuppföljning

Bild på tillvalet Försäkran om elinstallation

Försäkran om elinstallation

Utför ni elinstallationer och vill kunna generera underlag med försäkran till era kunder? Med det här tillvalet kan ni smidigt dokumentera era installationer både från datorn och mobilen och generera PDF’er med er signatur.

Bild på tillvalet Offerter

Offerter

Skapa personliga och proffsiga offerter som dina kunder kan signera digitalt. En godkänd offert skapar automatiskt ett projekt som dina anställda kan börja arbeta mot, grymt smidigt!

Bild på tillvalet KMA

KMA

Visst är det värsta som finns att göra samma sak två gånger? Du kan spara massvis med tid genom att skapa KMA-mallar som du kan återanvända för alla dina projekt. Du kan dessutom beställa ett paket med hundratals färdiga avtalsmallar som vår parter Freja Partner håller uppdaterade åt dig.

Bild på tillvalet Fotodokumentation

Fotodokumentation

Det är skönt att slippa missförstånd. Därför är det alltid bra att på ett säkert sätt dokumentera sitt arbete med före- & efterbilder. För ibland säger ju en bild faktiskt mer än 1 000 ord i kommunikationen med kund.

Bild på tillvalet Projektuppföljning

Projektuppföljning

Gör enkla kalkyler för att löpande följa upp intäkter och utgifter i era projekt. Du får full kontroll på lönsamheten i projekten och ett viktigt stöd för att kunna ta rätt affärsbeslut.

Se paket & priser

Ni väljer vägen framåt

Oavsett vilken typ av verksamhet ni har, stor eller liten, enkel eller komplex, så hjälper vi er att hitta en lösning som passar just er, utifrån era önskemål och förutsättningar.
 

Standard

Vill ni komma igång snabbt för att byta papper och penna mot laptop och mobil?

Boka demo  

Anpassning

Eller vill ni skräddarsy en lösning som passar era rutiner, begrepp och arbetssätt?

Kontakta oss  

William Käkelä

Vi pratar med era system, så att ni slipper

En integrationskoppling gör arbetet enkelt och sparar massa tid åt dig i slutändan. Vi har lång erfarenhet av att integrera med de största leverantörerna på marknaden och hjälper dig hela vägen i mål.

Fortnox

Visma

Hogia

Kontek

Se alla integrationer