Enkelt för alla

Du och din personal får alla verktyg ni behöver i er telefon, surfplatta eller dator.

Ligg steget före

Alla kostnader samlade på ett ställe, så att du slipper leta papper i slutet på månaden.

Bättre lönsamhet

Följ upp ekonomi och resultat för att kunna skruva på siffrorna inför nästa projekt.

En smidigare dag på jobbet

Som elektriker har du en vardag som kan variera kraftigt, från enskilda arbetsordrar till stora, krävande projekt mot entreprenad. Du är ofta på resande fot och vanligtvis i ett klimat som gör det svårt att hålla reda på information och uppföljning, ofta med risken att väsentliga delar försvinner under en hektisk arbetsdag.

Genom att arbeta digitalt med dina projekt hos oss på Trinax samlas era inköp från grossister, utlägg, tidrapporter och leverantörsfakturor in automatiskt och sparas så att du alltid enkelt kan nå dom. Sedan är det bara, med några få klick, att fakturera. Det blir enklare för dig att planera, organisera och samarbeta med både medarbetare och kunder.

Bild på person som arbetar i elskåp

Populära tillval

Med baspaketet som grund kan ni skala upp systemet i takt med att verksamheten växer och bygga vidare med tillval som passar just er.

Försäkran om elinstallationTidplanKMA Egenkontroller/ChecklistorFritt antal adminsTrinax Körjournal

Bild på tillvalet Försäkran om elinstallation

Försäkran om elinstallation

Utför ni elinstallationer och vill kunna generera underlag med försäkran till era kunder? Med det här tillvalet kan ni smidigt dokumentera era installationer både från datorn och mobilen och generera PDF’er med er signatur.

Bild på tillvalet Tidplan

Tidplan

En enkel planering kan göra stor skillnad. Med Tidplanen säkerställer du att projektets aktiviteter fortlöper som tänkt. Varför inte dela med dig av projektplanen till dina kunder eller visa upp den på en tv i fikarummet?

Bild på tillvalet KMA

KMA

Visst är det värsta som finns att göra samma sak två gånger? Du kan spara massvis med tid genom att skapa KMA-mallar som du kan återanvända för alla dina projekt. Du kan dessutom beställa ett paket med hundratals färdiga avtalsmallar som vår parter Freja Partner håller uppdaterade åt dig.

Bild på tillvalet Egenkontroller/Checklistor

Egenkontroller/Checklistor

Visst är det störande när rutiner inte följs? Med Egenkontroller/Checklistor skapar du snabbt kontrollpunkter och checklistor för dina anställda så att inga arbetsuppgifter faller mellan stolarna.

Bild på tillvalet Fritt antal admins

Fritt antal admins

Styr enkelt vad dina anställda ska få tillgång till i verktyget – från att rapportera tid till att sköta ekonomi. Sätt upp roller med olika behörighet och välj fritt hur många som får vara administratörer.

Bild på tillvalet Trinax Körjournal

Trinax Körjournal

Få full koll på företagets alla fordon med hjälp av vår digitala körjournal. Alla resor registreras automatiskt och du kan se var alla fordon är, i realtid. Översikter, rapporter och underlag kan du ladda ner eller skicka till din mejl med ett knapptryck och all dokumentation följer givetvis Skatteverkets krav.

Vill du veta mer? Klicka här

Se paket & priser

Ni väljer vägen framåt

Oavsett vilken typ av verksamhet ni har, stor eller liten, enkel eller komplex, så hjälper vi er att hitta en lösning som passar just er, utifrån era önskemål och förutsättningar.
 

Standard

Vill ni komma igång snabbt för att byta papper och penna mot laptop och mobil?

Boka demo  

Anpassning

Eller vill ni skräddarsy en lösning som passar era rutiner, begrepp och arbetssätt?

Kontakta oss  

Markus Karlén

Vi pratar med era system, så att ni slipper

En integrationskoppling gör arbetet enkelt och sparar massa tid åt dig i slutändan. Vi har lång erfarenhet av att integrera med de största leverantörerna på marknaden och hjälper dig hela vägen i mål.

Fortnox

Visma

Hogia

Kontek

Se alla integrationer

Vanliga frågor & svar

Är Trinax Tid & Projekt rätt verktyg för mig som elektriker?

Ja, ohm det är! Men skämt åsido, utöver de funktioner som gör Trinax Tid & Projekt till ett komplett verktyg för hantverkare kan du addera tillval för EDI-ordrar och försäkran om elinstallation, som bara är två exempel på hur verktyget kan optimeras för elektriker.

Varför ska jag som hantverkare ha en digital körjournal?

Motfråga: Kör du eller dina anställda bil i tjänsten? Om ja, f kommer du spara mycket tid och krångel med en digital lösning som har minimal handpåläggning. Översikter, rapporter och underlag genereras automatiskt och dokumentationen följer givetvis Skatteverkets krav.

Hur underlättar egenkontroller mitt arbete inom VVS?

Tillvalet Egenkontroller/Checklistor ger dig möjlighet att enkelt skapa upp kontrollpunkter för att säkerställa att rutiner följs och inga arbetsuppgifter glöms bort. Egenkontrollerna kan både användas som lagstadgade kontroller eller helt vanliga checklistor för vadsomhelst.

Är det lätt att byta till Trinax?

Japp! Många av våra kunder har använt andra verktyg tidigare. Vi vet vad som krävs för att göra övergången snabb och smidig och hjälper gärna till med flytten.

Vad menas med att anpassa Trinax Tid & Projekt efter min verksamhet?

Vår standardversion av Trinax Tid & Projekt är fantastisk och passar utmärkt för de flesta, men i vissa fall finns det specifika funktioner och flöden som krävs för att matcha verksamhetens behov. Då kan vi lösa det. Kontakta oss om du är nyfiken på hur vi kan skräddarsy ert verktyg.