Enkelt för alla

Du och din personal får alla verktyg ni behöver i er telefon, surfplatta eller dator.

Ligg steget före

Alla kostnader samlade på ett ställe, så att du slipper leta papper i slutet på månaden.

Bättre lönsamhet

Följ upp ekonomi och resultat för att kunna skruva på siffrorna inför nästa projekt.

En smidigare dag på jobbet

Som håltagare eller rivare kan du ofta ha tuffa och stressiga dagar på jobbet. Du har ansvar för att säkerställa att alla hål och rivningar blir korrekta utifrån krav och önskemål och du har vanligtvis en tight tidsplan att hålla dig till. Du behöver hålla koll på att rätt verktyg och förnödenheter finns tillgängliga på arbetsplatsen, samt kommunicera med dina kollegor och kunder för att säkerställa att allt flyter på som det ska. Ovanpå det tillkommer all projektadministration.

Med Trinax Tid- och projekt kan du minska den administrationen så att du får mer tid till de viktigare sakerna. Du slipper släpa runt på papper och anteckningsböcker; allt du behöver finns tillgängligt på din dator eller mobil, vilket gör att du kan arbeta var du än befinner dig. Du kan spara och enkelt ta fram information om byggplatsen och dina uppgifter när som helst, vilket gör att du alltid har en komplett överblick över dina projekt.

Bild på person som borrar hål i vägg

Populära tillval i din bransch

Med baspaketet som grund kan ni skala upp systemet i takt med att verksamheten växer och bygga vidare med tillval som passar just er.

Hålrapportering Egenkontroller Avvikelser & tillbud Offerter Projektuppföljning

Bild på tillvalet Hålrapportering

Hålrapportering

Tillvalet hålrapportering öppnar upp möjligheterna för dig i borr- och rivningsindustrin att lagra priser, rapportera tid och fakturera olika borrarbeten utifrån diameter, djup och väggtjocklek.

Bild på tillvalet Egenkontroller

Egenkontroller

Visst är det störande när rutiner inte följs? Med egenkontroller skapar du snabbt kontrollpunkter och checklistor för dina anställda så att inga arbetsuppgifter faller mellan stolarna.

Bild på tillvalet Avvikelser & Tillbud

Avvikelser & tillbud

Att säkerställa att ni har en trygg rutin för att rapportera eventuella avvikelser och tillbud kan rädda många farliga situationer från att uppstå. Det är viktigt att det är enkelt och lättillgängligt att skapa en rapport precis när situationen uppstår. Därför finns rapporteringen givetvis både i mobil och dator och den landar hos rätt person direkt den fyllts i.

Bild på tillvalet Offerter

Offerter

Skapa personliga och proffsiga offerter som dina kunder kan signera digitalt. En godkänd offert skapar automatiskt ett projekt som dina anställda kan börja arbeta mot, grymt smidigt!

Bild på tillvalet Projektuppföljning

Projektuppföljning

Gör enkla kalkyler för att löpande följa upp intäkter och utgifter i era projekt. Du får full kontroll på lönsamheten i projekten och ett viktigt stöd för att kunna ta rätt affärsbeslut.

Se paket & priser

Ni väljer vägen framåt

Oavsett vilken typ av verksamhet ni har, stor eller liten, enkel eller komplex, så hjälper vi er att hitta en lösning som passar just er, utifrån era önskemål och förutsättningar.
 

Standard

Vill ni komma igång snabbt för att byta papper och penna mot laptop och mobil?

Boka demo  

Anpassning

Eller vill ni skräddarsy en lösning som passar era rutiner, begrepp och arbetssätt?

Kontakta oss  

Oscar Björk

Vi pratar med era system, så att ni slipper

En integrationskoppling gör arbetet enkelt och sparar massa tid åt dig i slutändan. Vi har lång erfarenhet av att integrera med de största leverantörerna på marknaden och hjälper dig hela vägen i mål.

Fortnox

Visma

Hogia

Kontek

Se alla integrationer