Enkelt för alla

Du och din personal får alla verktyg ni behöver i er telefon, surfplatta eller dator.

Ligg steget före

Alla kostnader samlade på ett ställe, så att du slipper leta papper i slutet på månaden.

Bättre lönsamhet

Följ upp ekonomi och resultat för att kunna skruva på siffrorna inför nästa projekt.

En smidigare dag på jobbet

Vardagen för dig som målare innebär mycket arbete med att förbereda, måla och städa upp efter jobbet. Utöver det operativa arbetet tillkommer vanligtvis massor med administration, bland annat med fakturor, offerter, tidrapporter och materialförbrukning från personalen samt utlägg som gjorts.

Trinax Tid- och projekt hjälper dig som målare att hålla ordning på era projekt och aktiviteterna i de projekten på en samlad plats. Du kan hantera alltifrån signering av affärskontrakt, rapportering, budget och materialbehov till kommunikation med kollegor och kunder. En effekt av ordning och reda är ofta att kundtillfredsställelsen ökar genom bättre kommunikation och en enklare planering av jobben. I slutändan leder det till fler uppdrag och en smidigare vardag.

Bild på person som spacklar vägg

Populära tillval i din bransch

Med baspaketet som grund kan ni skala upp systemet i takt med att verksamheten växer och bygga vidare med tillval som passar just er.

FotodokumentationEgenkontrollerTidplanOfferter Projektuppföljning

Bild på tillvalet Fotodokumentation

Fotodokumentation

Det är skönt att slippa missförstånd. Därför är det alltid bra att på ett säkert sätt dokumentera sitt arbete med före- & efterbilder. För ibland säger ju en bild faktiskt mer än 1 000 ord i kommunikationen med kund.

Bild på tillvalet Egenkontroller

Egenkontroller

Visst är det störande när rutiner inte följs? Med egenkontroller skapar du snabbt kontrollpunkter och checklistor för dina anställda så att inga arbetsuppgifter faller mellan stolarna.

Bild på tillvalet Tidplan

Tidplan

En enkel planering kan göra stor skillnad. Med Tidplanen säkerställer du att projektets aktiviteter fortlöper som tänkt. Varför inte dela med dig av projektplanen till dina kunder eller visa upp den på en tv i fikarummet?

Bild på tillvalet Offerter

Offerter

Skapa personliga och proffsiga offerter som dina kunder kan signera digitalt. En godkänd offert skapar automatiskt ett projekt som dina anställda kan börja arbeta mot, grymt smidigt!

Bild på tillvalet Projektuppföljning

Projektuppföljning

Gör enkla kalkyler för att löpande följa upp intäkter och utgifter i era projekt. Du får full kontroll på lönsamheten i projekten och ett viktigt stöd för att kunna ta rätt affärsbeslut.

Se paket & priser

Ni väljer vägen framåt

Oavsett vilken typ av verksamhet ni har, stor eller liten, enkel eller komplex, så hjälper vi er att hitta en lösning som passar just er, utifrån era önskemål och förutsättningar.
 

Standard

Vill ni komma igång snabbt för att byta papper och penna mot laptop och mobil?

Boka demo  

Anpassning

Eller vill ni skräddarsy en lösning som passar era rutiner, begrepp och arbetssätt?

Kontakta oss  

William Käkelä

Vi pratar med era system, så att ni slipper

En integrationskoppling gör arbetet enkelt och sparar massa tid åt dig i slutändan. Vi har lång erfarenhet av att integrera med de största leverantörerna på marknaden och hjälper dig hela vägen i mål.

Fortnox

Visma

Hogia

Kontek

Se alla integrationer