Enkelt för alla

Du och din personal får alla verktyg ni behöver i er telefon, surfplatta eller dator.

Ligg steget före

Alla kostnader samlade på ett ställe, så att du slipper leta papper i slutet på månaden.

Bättre lönsamhet

Följ upp ekonomi och resultat för att kunna skruva på siffrorna inför nästa projekt.

En smidigare dag på jobbet

För dig i mark- och entreprenadbranschen är en vanlig dag på jobbet fylld av tunga, större arbetsuppgifter såsom grävning och arbete med infrastruktur. Det kan vara en svår balansgång att ha kontroll över projekten och att samtidigt ha en effektiv planering och samordning för att undvika förseningar och öka produktiviteten när arbetet är stressigt och hektiskt.

Trinax Tid- och projekt hjälper dig att hålla koll på deadlines och övervaka era projekt. Det hjälper dig också att snabbt och enkelt kunna få kontroll över anställdas arbete men även er maskinpark, oavsett om ni använder resurserna själva eller om de hyrs ut till kund. Det gör att du kan vara trygg i att du får ut mesta möjliga av den tid som du och din personal lägger och du får samtidigt en tydlig uppföljning och rapportering av intäkter och nyttjade timmar för era maskiner.

Bild på två personer som inspekterar markarbete

Populära tillval i din bransch

Med baspaketet som grund kan ni skala upp systemet i takt med att verksamheten växer och bygga vidare med tillval som passar just er.

Maskinrapporter Betalningsplaner Filarkiv Offerter Projektuppföljning

Bild på tillvalet Maskinrappporter

Maskinrapporter

Maskinrapporter ger dig en snabb överblick av vad respektive maskin har resulterat i för intäkt och hur många timmar den använts. Det är med andra ord det perfekta tillvalet för dig som vill samla och hålla koll på dina maskiner!

Bild på tillvalet Betalningsplaner

Betalningsplaner

Att skapa en betalningsplan för ett projekt kan göra det mycket lättare att hålla koll på budgeten. En betalningsplan hjälper dig att styra när och hur mycket av projektets milstolpar som skall faktureras och i vilken ordning.

Bild på tillvalet Filarkiv

Filarkiv

Ordning och reda! Samla alla mappar och dokument så att alla kommer åt samma information snabbt och enkelt. Är det något som inte ska ses av alla kan du låsa dokument och göra dom synliga endast för de som har behörighet.

Bild på tillvalet Offerter

Offerter

Skapa personliga och proffsiga offerter som dina kunder kan signera digitalt. En godkänd offert skapar automatiskt ett projekt som dina anställda kan börja arbeta mot, grymt smidigt!

Bild på tillvalet Projektuppföljning

Projektuppföljning

Gör enkla kalkyler för att löpande följa upp intäkter och utgifter i era projekt. Du får full kontroll på lönsamheten i projekten och ett viktigt stöd för att kunna ta rätt affärsbeslut.

Se paket & priser

Ni väljer vägen framåt

Oavsett vilken typ av verksamhet ni har, stor eller liten, enkel eller komplex, så hjälper vi er att hitta en lösning som passar just er, utifrån era önskemål och förutsättningar.
 

Standard

Vill ni komma igång snabbt för att byta papper och penna mot laptop och mobil?

Boka demo  

Anpassning

Eller vill ni skräddarsy en lösning som passar era rutiner, begrepp och arbetssätt?

Kontakta oss  

Markus Karlén

Vi pratar med era system, så att ni slipper

En integrationskoppling gör arbetet enkelt och sparar massa tid åt dig i slutändan. Vi har lång erfarenhet av att integrera med de största leverantörerna på marknaden och hjälper dig hela vägen i mål.

Fortnox

Visma

Hogia

Kontek

Se alla integrationer