Enkelt för alla

Du och din personal får alla verktyg ni behöver i er telefon, surfplatta eller dator.

Ligg steget före

Alla kostnader samlade på ett ställe, så att du slipper leta papper i slutet på månaden.

Bättre lönsamhet

Följ upp ekonomi och resultat för att kunna skruva på siffrorna inför nästa projekt.

En smidigare dag på jobbet

Som ställningsbyggare har du en tuff och krävande vardag. Du arbetar ofta utomhus och är ansvarig för att bygga och montera ställningar som används vid byggnationer och renoveringar. Du möter dagligen utmaningar som kräver din skicklighet och kreativitet för att lösa problem och säkerställa att allt går enligt planen. Men det är inte bara fysiskt tufft arbete - du har också ett stort administrativt ansvar. Du måste hålla reda på material, kostnader, leveranser och tidplaner, samt samarbeta med andra yrkesgrupper på byggplatsen. Ibland kan det kännas som att du ägnar mer tid åt pappersexercis än till själva byggandet. Men det behöver inte vara så.

Med Trinax Tid- och projekt kan du förbättra vardagen för både dig och din personal på flera sätt. Du får en bättre överblick över dina projekt och ställningar, vilka steg som är kvar och när de måste vara klara. Det är på samma gång smidigt för din personal att rapportera in arbetad tid, spiror och utlägg vart de än befinner sig samtidigt som du kan följa projekten och se till att ekonomin håller sig inom rätt ramar.

Bild på två personer på en ställning

Populära tillval i din bransch

Med baspaketet som grund kan ni skala upp systemet i takt med att verksamheten växer och bygga vidare med tillval som passar just er.

Egenkontroller Avvikelser & tillbud TidplanOfferterProjektuppföljning

Bild på tillvalet Egenkontroller

Egenkontroller

Visst är det störande när rutiner inte följs? Med egenkontroller skapar du snabbt kontrollpunkter och checklistor för dina anställda så att inga arbetsuppgifter faller mellan stolarna.

Bild på tillvalet Avvikelser & Tillbud

Avvikelser & tillbud

Att säkerställa att ni har en trygg rutin för att rapportera eventuella avvikelser och tillbud kan rädda många farliga situationer från att uppstå. Det är viktigt att det är enkelt och lättillgängligt att skapa en rapport precis när situationen uppstår. Därför finns rapporteringen givetvis både i mobil och dator och den landar hos rätt person direkt den fyllts i.

Bild på tillvalet Tidplan

Tidplan

En enkel planering kan göra stor skillnad. Med Tidplanen säkerställer du att projektets aktiviteter fortlöper som tänkt. Varför inte dela med dig av projektplanen till dina kunder eller visa upp den på en tv i fikarummet?

Bild på tillvalet Offerter

Offerter

Skapa personliga och proffsiga offerter som dina kunder kan signera digitalt. En godkänd offert skapar automatiskt ett projekt som dina anställda kan börja arbeta mot, grymt smidigt!

Bild på tillvalet Projektuppföljning

Projektuppföljning

Gör enkla kalkyler för att löpande följa upp intäkter och utgifter i era projekt. Du får full kontroll på lönsamheten i projekten och ett viktigt stöd för att kunna ta rätt affärsbeslut.

Se paket & priser

Ni väljer vägen framåt

Oavsett vilken typ av verksamhet ni har, stor eller liten, enkel eller komplex, så hjälper vi er att hitta en lösning som passar just er, utifrån era önskemål och förutsättningar.
 

Standard

Vill ni komma igång snabbt för att byta papper och penna mot laptop och mobil?

Boka demo  

Anpassning

Eller vill ni skräddarsy en lösning som passar era rutiner, begrepp och arbetssätt?

Kontakta oss  

Oscar Björk

Vi pratar med era system, så att ni slipper

En integrationskoppling gör arbetet enkelt och sparar massa tid åt dig i slutändan. Vi har lång erfarenhet av att integrera med de största leverantörerna på marknaden och hjälper dig hela vägen i mål.

Fortnox

Visma

Hogia

Kontek

Se alla integrationer