Enkelt för alla

Du och din personal får alla verktyg ni behöver i er telefon, surfplatta eller dator.

Ligg steget före

Alla kostnader samlade på ett ställe, så att du slipper leta papper i slutet på månaden.

Bättre lönsamhet

Följ upp ekonomi och resultat för att kunna skruva på siffrorna inför nästa projekt.

En smidigare dag på jobbet

Som ställningsbyggare har du en tuff och krävande vardag. Du arbetar ofta utomhus och är ansvarig för att bygga och montera ställningar som används vid byggnationer och renoveringar. Du möter dagligen utmaningar som kräver din skicklighet och kreativitet för att lösa problem och säkerställa att allt går enligt planen. Men det är inte bara fysiskt tufft arbete - du har också ett stort administrativt ansvar. Du måste hålla reda på material, kostnader, leveranser och tidplaner, samt samarbeta med andra yrkesgrupper på byggplatsen. Ibland kan det kännas som att du ägnar mer tid åt pappersexercis än till själva byggandet. Men det behöver inte vara så.

Med Trinax Tid & Projekt kan du förbättra vardagen för både dig och din personal på flera sätt. Du får en bättre överblick över dina projekt och ställningar, vilka steg som är kvar och när de måste vara klara. Det är på samma gång smidigt för din personal att rapportera in arbetad tid, spiror och utlägg vart de än befinner sig samtidigt som du kan följa projekten och se till att ekonomin håller sig inom rätt ramar.

Bild på två personer på en ställning

Populära tillval

Med baspaketet som grund kan ni skala upp systemet i takt med att verksamheten växer och bygga vidare med tillval som passar just er.

Egenkontroller/Checklistor Avvikelser & tillbud Tidplan DokumentmallarFritt antal adminsTrinax Körjournal

Bild på tillvalet Egenkontroller/Checklistor

Egenkontroller/Checklistor

Visst är det störande när rutiner inte följs? Med Egenkontroller/Checklistor skapar du snabbt kontrollpunkter och checklistor för dina anställda så att inga arbetsuppgifter faller mellan stolarna.

Bild på tillvalet Avvikelser & Tillbud

Avvikelser & tillbud

Att säkerställa att ni har en trygg rutin för att rapportera eventuella avvikelser och tillbud kan rädda många farliga situationer från att uppstå. Det är viktigt att det är enkelt och lättillgängligt att skapa en rapport precis när situationen uppstår. Därför finns rapporteringen givetvis både i mobil och dator och den landar hos rätt person direkt den fyllts i.

Bild på tillvalet Tidplan

Tidplan

En enkel planering kan göra stor skillnad. Med Tidplanen säkerställer du att projektets aktiviteter fortlöper som tänkt. Varför inte dela med dig av projektplanen till dina kunder eller visa upp den på en tv i fikarummet?

Bild på tillvalet Dokumentmallar

Dokumentmallar

Få tillgång till över hundra dokumentmallar som ni enkelt gör till era egna genom att ersätta företagsvariabler. Juristbyrån Freja Partner kvalitetssäkrar dokumenten, håller mallarna uppdaterade och tillhandahåller nya när lagkrav träder i kraft.

Bild på tillvalet Dokumentmallar

Dokumentmallar

Få tillgång till över hundra dokumentmallar som ni enkelt gör till era egna genom att ersätta företagsvariabler. Juristbyrån Freja Partner kvalitetssäkrar dokumenten, håller mallarna uppdaterade och tillhandahåller nya när lagkrav träder i kraft.

Bild på tillvalet Fritt antal admins

Fritt antal admins

Styr enkelt vad dina anställda ska få tillgång till i verktyget – från att rapportera tid till att sköta ekonomi. Sätt upp roller med olika behörighet och välj fritt hur många som får vara administratörer.

Bild på tillvalet Trinax Körjournal

Trinax Körjournal

Få full koll på företagets alla fordon med hjälp av vår digitala körjournal. Alla resor registreras automatiskt och du kan se var alla fordon är, i realtid. Översikter, rapporter och underlag kan du ladda ner eller skicka till din mejl med ett knapptryck och all dokumentation följer givetvis Skatteverkets krav.

Vill du veta mer? Klicka här

Se paket & priser

Ni väljer vägen framåt

Oavsett vilken typ av verksamhet ni har, stor eller liten, enkel eller komplex, så hjälper vi er att hitta en lösning som passar just er, utifrån era önskemål och förutsättningar.
 

Standard

Vill ni komma igång snabbt för att byta papper och penna mot laptop och mobil?

Boka demo  

Anpassning

Eller vill ni skräddarsy en lösning som passar era rutiner, begrepp och arbetssätt?

Kontakta oss  

Markus Karlén

Vi pratar med era system, så att ni slipper

En integrationskoppling gör arbetet enkelt och sparar massa tid åt dig i slutändan. Vi har lång erfarenhet av att integrera med de största leverantörerna på marknaden och hjälper dig hela vägen i mål.

Fortnox

Visma

Hogia

Kontek

Se alla integrationer

Vanliga frågor & svar

Passar Trinax Tid & Projekt oss som ställningsföretag?

För att göra en lång historia kort: Ja. För att göra den lite längre: I Trinax Tid & Projekt samlas allt ni behöver för att hantera projekt och personal. När ni har allt på ett ställe, oavsett om ni jobbar från kontoret eller bygget, sparar ni mängder av tid, varje dag.

Kan jag använda verktyget i mobilen?

Ja, absolut! Trinax Tid & Projekt är ett webbaserat verktyg som gör sig lika bra på datorn på kontoret som på mobilen på bygget. Till skillnad från en vanlig app tar det inte heller plats på din enhet och du behöver inte tänka på att uppdatera, det sköter vi.

Vad kostar fler admins?

För bara 599 kr/mån får du så många extra administratörsroller du får plats med.

Hur kan en tidplan underlätta mitt arbete?

Vårt tillval Tidplan är för många en ovärderlig tillgång i verktyget. Med hjälp av det får du full koll på era projekts alla aktiviteter, från start till mål. Tidplanen kan du smidigt dela med dig av till era kunder eller visa upp på en tv i lunchrummet.

Tar det lång tid att lära sig hur verktyget fungerar?

Nej, det gör det inte, oavsett om du använt ett projektverktyg förut eller inte alls. Trinax Tid & Projekt är användarvänligt och lätt att lära sig för alla på företaget. Som ny kund får du dessutom en kontaktperson som hjälper er igång och utbildar er helt gratis, vilket gör uppstarten extra snabb och smidig.