Högar med post-it-lappar och kryptiska sms. ”Kan jag vara ledig vecka 36?” mitt i lunchen. Känns det igen? Att planera och hålla koll på ledigheter kan vara en riktig soppa. Inget ont om soppa, men det passar bättre som lunch.

Att sköta administrationen av ledigheter i verktyget du redan använder sparar dig mängder av tid. Tid du kan lägga på, ja, att vara ledig kanske.

Allt på ett ställe

Tillvalet Ledighetsansökan i Trinax Tid & Projekt ger inte bara dig full kontroll på just ledighetsansökningarna, dina anställda kan smidigare än någonsin ansöka om ledighet – direkt i verktyget.

Enkelt för dina anställda

Lika lätt som det är att rapportera tid i Trinax Tid & Projekt, är det att ansöka om ledighet. Dina anställda väljer bara vilken typ av ledighet det gäller, datum och kanske en anledning. Sedan återgår de till arbetet och inväntar svar på ansökan.

Smidig ledighetsansökan

Notis för ny ledighetsansökan

Enkelt för dig

Så snart någon ansökt om ledighet får du en notis i verktyget. Därifrån kan du granska ansökan och sedan godkänna eller neka den. En godkänd ansökan förvandlas automatiskt till ledighet i den sökandes tidrapportering, klappat och klart för löneunderlag.

Spara mer tid med våra tillval

Ledighetsansökan är bara ett av våra tillval, som alla sparar dig tid och gråa hår. Ta en titt på sidan där vi samlat dem och vem vet, kanske hittar du fler lösningar på dina tidstjuvar? Klicka på knappen så tar vi dig dit.

Paket och priser