Offerter är lätt i Trinax Tid & Projekt


Snyggt snabbt

Skapa proffsiga
offerter på nolltid.


Digital signering

Låt kunderna svara
på offerterna digitalt.


Från start till mål

Få med allt från offerten
hela vägen till fakturan.

Testa gratis i 14 dagar

Vad är en offert?

En offert, eller ett anbud, är förenklat ett skriftligt förslag på en önskad tjänst eller vara, skickat från ett företag till en kund. I offerten specificeras villkor som kostnad och beskrivning. Men en offert är så mycket mer än en prislapp. Det är en inbjudan till förhandling, ett hopp om samarbete och om allt går vägen, en entrébiljett till en framgångsrik affär.

Att skriva en offert

När du gör ett bra jobb med offerten kan du skörda frukten genom hela projektet, från första spadtaget till sista fakturan. En välformulerad offert kan dessutom tjäna som ett juridiskt skydd genom att klargöra villkoren för affären och minimera risken för missförstånd längre fram.

 

 

Vad ska en offert innehålla?

Vad ska en offert innehålla?

Utöver det kunden faktiskt bett om, och priset för kalaset, är det viktigt att vara tydlig med vad som ingår, och inte ingår, i ditt erbjudande. Är det löpande timmar eller fast pris? Ska material eller artiklar anges? Bifoga villkor och eventuella ritningar eller andra beskrivande dokument som ger kunden möjlighet att fatta ett välgrundat beslut.

Spara tid med offertmallar

En tydlig och snyggt utformad offert visar din potentiella kund att du har både koll på läget och omsorg för detaljer. Gör ditt framtida jag en tjänst och spara dina villkorstexter som mallar för att slippa uppfinna hjulet till varje offert.

Spara tid med offertmallar

Digitalisera mera!

Digitalisera mera!

Använder du dig av ett digitalt verktyg för att skapa och hantera offerter sparar du inte bara plats på skrivbord och huvudkontor, du kapar också av otaliga timmar på det administrativa arbetet. Låt verktyget hålla koll på offerternas status och informationen om kunderna och jobben. När kunderna dessutom kan acceptera dina offerter digitalt och projekten skapas upp automatiskt är det nästan svårt att komma på vad en ska göra med all tid som plötsligt frigörs. Visste du förresten att allt detta ingår i Trinax Tid & Projekt? Fantastiskt ju?

Offerter i Trinax Tid & Projekt

I Trinax Tid & Projekt skapar och hanterar du dina offerter enkelt och smidigt, från första raden till accepterad och klar. Så här funkar det:

Boka demo

 

En offert blir till

En offert blir till

Att skapa en proffsig och snygg offert har kanske aldrig varit enklare. Du fyller i informationen med några klick och lägger sedan till detaljerna för projektet. Addera sedan bilagor och texter, nya eller från en sparad mall, välj försättsblad och se hur allt ser ut innan du skickar iväg offerten. Enkelt, eller hur?

Offertens underbara resa

När det är dags att skicka din offert kan du välja att göra det på flera olika sätt. Vissa kunder föredrar mail eller sms, medan andra gärna tar emot sina offerter per post. Hur du och dina kunder än vill ha det, löser du det snabbt och lätt så snart offerten är klar.

Offertens underbara resa  
Offertportal

Låt svaren komma till dig

Dina digitalt skickade offerter kan kunderna godkänna eller neka direkt i själva offerten, och du får en notis i verktyget inom några sekunder. De analoga offerterna kan du godkänna eller neka efter du fått svar från dina kunder.

Klara, färdiga, jobba!

Om kunden godkänner offerten, antingen direkt eller med hjälp av dig, skapas ett nytt projekt upp i verktyget. All information från den godkända offerten är redan på rätt plats och det är bara att börja jobba och rapportera mot projektet. När jobbet är gjort och det är dags att fakturera kan du med bara några klick importera raderna från din offert till fakturan. Visst sa vi att du kommer spara tid?

Offert till projekt  

Spara ännu mer tid med våra tillval

I Trinax Tid & Projekt är offerterna bara början. Sedan kan verktyget bli så stort och omfattande eller kompakt och optimerat som du vill. Botanisera bland tillvalen som gör verktyget till ditt.

Paket & priser