Dags för ny hemsida?

Hemsidor är oftast ett företags främsta kanal ut till såväl befintliga som nya kunder. Förutom att kunderna efterfrågar information vill man oftast även få en känsla av hur företaget är och profilerar sig. Lite som en digitalt handslag helt enkelt. Det är en mängd olika viktiga faktorer som spelar in och frågor som måste ställas innan man "slänger upp" en hemsida. Som tur är har vi på Trinax hjälp olika sorters branscher att lyckas på nätet sedan 2007, så vi vågar till och med lova att vi kommer hjälpa er få nya kunder genom våra lösningar.

Nu skulle vi kunna trötta ut dig med en mängd tekniska termer och svårtydda formuleringar om hur det fungerar på Webben - glöm det! Låt oss istället prata om hur vi arbetar och vad vi faktiskt erbjuder.

Helt färsk?

Du kanske ska starta ett helt nytt företag och saknar såväl logotyp som grafisk profil? Vi erbjuder startpaket för nyföretagare där Trinax tar hand om helheten, allt från visitkort till hemsidor och profiltryck.

Är du redan igång?

Din hemsida kanske har ett par år på nacken? Eller så är du inte helt nöjd med antalet besökare per månad? Kontakta gärna oss så gör vi en kostnadsfri analys av din befintliga sida. Det kanske räcker med en mindre uppdatering för att få fart på den likväl som man kanske river bygget och börjar om.

Lite om webbsidorna vi bygger

Alla våra hemsidor är baserat på vårat egna CMS. CMS står för Content Management System och gör så att du själv kan gå in och ändra på texter och bilder utan vår inblandning.

"Men jag kan ju inget om datorer!" säger de flesta. Lugn! Vårat CMS är lika lätthanterad som att öppna ett Wordokument. Fördelen med att vi på Trinax bygger allt själva är att vi blir helt plattformsoberoende och kan skapa blixtsnabba sidor helt efter dina önskemål.

Vi designar alltid helt unika hemsidor åt alla kunder efter nära samråd med dig som kund, dvs. använder inga färdiga mallar eller templates. En annan fördel är också att du som kund äger all kod vi skapar (ja, till och med vårat CMS!) och är inte bunden till någon tredje parts leverantör t ex Wordpress eller Dupral - det är vad vi kallar riktig Webbutveckling.

Responsiv hemsida

Du kanske har en hemsida idag som har ett par år på nacken och behöver uppgraderas?

Inga problem! Kontakta oss idag för mer information. Är du ute efter en ny hemsida så ingår responsiv design i vårt deluxepaket, läs mer om våra paket och vad som ingår här.

Responsiv webbdesign innebär att layouten och design på din hemsida förändras beroende av vilken skärmupplösning eller enhet som besöker sidan. I vissa branscher är det över 50% mobila besökare och då ställs det givetvis krav på funktion och läsvänlighet. Vi skapar responsiva designer som mobilerna älskar och garanterar full funktionalitet oavsett vilken enhet era kunder eller besökare använder.

Webshop som är lätt att hantera!

Trinax webshop är en enkel lösning för dig som snabbt vill komma igång och sälja på nätet! Din webshop ska inte bara vara en vacker shop som fungerar på mobiler utan en genomarbetad e-handel, där du med modern dra-och-släpp teknik enkelt kan administrera butiken.

50 % av alla köp sker idag på mobiler och surfplattor. Därför ingår självklart det responsiv design som fungerar lika bra på mobil, dator och surfplatta. Väljer du vårt stora paket så tar en professionell designer tar fram en skräddarsydd design tillsammans med dig.

Läs mer

Typiskt arbetsflöde

1. Förberedelser

Vi träffas och pratar igenom egentligen det mesta. Hur ditt företag ser ut, vad syfte och mål med hemsidan är och vad du vill få ut av det färdiga resultatet. En "Behovsanalys" som du säkerligen hört alldeles för många gånger innan.

2. Designutkast

Du blir kontaktat av någon av våra duktiga designers som kommer troligtvis ställa ett par ytterligare träffsäkra frågor för att se till att han eller hon är helt insatt hur den artistiska sidan av projektet. Därefter börjar det egentliga arbetet och du kommer bli presenterad ett första utkast till layout och design. Därefter ser vi gärna att det bollas lite ideér fram och tillbaka tills vi är helt på banan.

3. Skapande av funktioner & kod

Nu börjar vi bygga sidan på allvar och skriver ihop moduler och funktioner. Givetvis är du informerad om vad som händer under detta arbete och hur långt vi kommit i processen.

4. Sista korrektur & godkännande

Efter steg 1 - 3 borde vi nu ha en färdig sida att presentera. Det är dags att fylla med information och bilder. Det är även nu vi skickar ut en sista korrektion för godkännande innan vi går vidare till sista men roligaste punkten.

Lansering!

tillsammans i nära kontakt lanserar vi er hemsida på the world wide web. Vi har givetvis testat allt innan men gör självklart en sista test när siten ligger live.

Allt inom Web - från SEO till Adwords

Förutom att skapa en snygg och intressant sida är det vissa saker man måste tänka på. Att Google hittar och tolkar sidan på rätt sätt är en självklarhet för att man ska kunna hittas via Google, självklart är detta något vi jobbar med dagligen. Sökmotoroptimering kallas det och är något man gör från grunden när man bygger en sida.

Vi gillar statistik. Vare sig det handlar om Webstatistik, Annonsintäkter till att räkna ut en ROI. Självklart har vi verktyg och riktigt duktiga människor som är väl insatta hur man bygger lyckade Adwordskampanjer och hur man ökar besökare och konverteringar till sin hemsida.

Ta en närmare titt på vad vi gjort

Visa hela portfolion

Intresserad av att veta mer?

Mitt namn är Fredrik och kommer gärna och berättar mer om oss på Trinax och kollar över era behov och ser ifall vi kan hjälpa er! Mig når du med nedanstående uppgifter.

Väl mött!