Marknadsför dig på rätt sätt

Google AdWords

Hos Google finns något som kallas för “AdWords”. Detta är Googles egna annonsprogram med betalda textannonser som visas när man “googlar” och har blivit en slags standard när man annonserar med sökord. Enda kostnaden för att vara ansluten till detta tillkommer när någon klickar på Din annons och genom detta besöker Din webbplats - Du betalar alltså per besök. Den här typen av annonser är en slags “riktad reklam” till potentiella kunder - personer som sökt på de sökord Du själv lagt in som relevanta för Din verksamhet, Dina produkter eller Dina tjänster.

Låt oss hjälpa Dig att utveckla annonserna, anpassa sökorden och skapa länkarna till Din webbplats i syfte att öka Din försäljning! Kontakta oss för tips och råd och även för kostnadsförslag till större kampanjer.

Sökoptimering

Sökmotoroptimering är en väldigt viktig del i webbmarknadsföring och handlar i korta drag om att Du ska vara lätt att hitta i sökmotorer, exempelvis Google. Om ett företag säljer tangentbord och någon googlar på ordet “tangentbord” är företagets sökmotoroptimering av hög klass om de hamnar bland de första sökresultaten.

För bra placering på Google bör du:

Sökmotoroptimering är en långsiktig form av webbmarknadsföring och kan generera många besök, om man behärskar tekniken.

Det finns bara fördelar med en bra sökmotoroptimering. Bland annat kan Du få ett stort antal besökare till Din webbplats under flera månader utan att det kostar något så fort Du fått ett erkännande av sökmotorerna. Med bra sökord som självklart är relevanta för innehållet på Din webbplats, kan Du även ligga högt upp i sökmotorernas sökresultat under en längre period.

Många webbutiker och publiceringssystem är idag väl förberedda för sökmotorer och många gånger är då fler länkar till webbplatsen ett behov. Detta är något vi kan hjälpa Dig med.

Statistik på din hemsida

Något av det viktigaste man kan ha på sin webbplats är ett program eller system för statistik. Om Du inte har något statistikprogram eller behöver hjälp att förstå ett redan befintligt statistikprogram så ska Du inte tveka att kontakta oss - vi hjälper gärna till.

Google har ett riktigt bra statistikverktyg vid namn Google Analytics, som man själv kan lägga in på sin webbplats om man behärskar HTML. Google Analytics är gratis och vi hjälper gärna till med installationen och visar hur det fungerar.

Google Analytics redovisar:

  • Antalet besökare
  • Antalet unika besökare
  • Antalet sidvisningar och antalet sidvisningar per besökare
  • Genomsnittlig tid som besökarna stannat på webbplatsen
  • Antalet nya besök sedan föregående period
  • Trafikkällor (sökmotorer, hänvisningswebbplatser och direkttrafik)
  • Antalet besök per individuell sida på webbplatsen
  • Vilka sökord som genererat flest besök till webbplatsen
  • Och mycket mer...

Vi kan både lägga in statistikfunktionen på samtliga sidor på webbplatsen och hjälpa till att sätta upp målvärden vilket medför att Du enklare kan värdera Din webbplats ekonomiskt.

Internetmarknadsföring

Varje besökare på din webbplats är en potentiell kund. Givetvis vill du maximera antalet besök på din site för att öka din egen affär. Och det är just precis så marknadsföring på internet skall ge.

Trinax är inriktade på webbmarknadsföring och med vår kunskap analyserar vi Din webbplats och utrustar Dig med grundverktygen, så att Du kan följa resultatet av marknadsföringen. Men vi slutar inte där. Vi hjälper Er gärna att ta dialogen med exempelvis telefonförsäljare som vill sälja annonsplats på sina webbplatser. Dessutom agerar vi gärna bollplank om hur besökarna använder Er webbplats, ge regelbunden uppföljning, utskick av nyhetsbrev, hantering av sökord, och sökoptimering med mera. Vi kan följa Er hela vägen.

Vi värnar om att våra kunder ska känna sig trygga med sin webbmarknadsföring och väljer alltid plattform helt efter kundens målgrupp och situation. Kontakta oss idag för att få reda på mer.

Vi använder oss av:

Läs mer här

 

Intresserad av att veta mer?

Mitt namn är Fredrik och kommer gärna och berättar mer om oss på Trinax och kollar över era behov och ser ifall vi kan hjälpa er! Mig når du med nedanstående uppgifter.

Väl mött!