IT-Support & Service

Vi är Trinax AB, en IT-partner baserad i Trollhättan. Vi har jobbat helhjärtat med att förbättra och effektivisera IT på företag i många år. 

Med stor kompetens och ett brinnande intresse för framtidens IT kan vi alltid ge våra kunder en uppdaterad bild av vad som krävs av deras miljö för att den skall vara effektiv, både nu och på sikt. 

Trinax är en erfaren helhetsleverantör inom IT med lösningar inom IT-support, drift, helpdesk, hosting, molntjänster, print och telefoni.

Vi tror att ni kommer älska att jobba med oss. 

IT-Drift och IT-support för småföretag

Vi är en helhetsleveratör inom IT och som avtalskund får du en kontakt för all din IT. Utöver löpande drift och IT-support jobbar vi även strategiskt med våra kunder så att de tillsammans med en ansvarig tekniker från oss kan utveckla sin IT-lösning. 

Supportavtal 

Vi har speciallösningar speciellt framtagna för små företag och enmansföretagare. Framförallt våra molnlösningar är extra intressanta för det lilla företaget då man får full funktionalitet utan att behöva ha egen infrastruktur och servrar. Kontakta oss så tar vi fram en lösning som passar just ditt och ditt företags behov.

Macsupport

Behovet av support på Mac blir allt större i trestadsområdet. Framgången Apple haft med sina produkter de senaste åren gör att det blir allt vanligare med Macdatorer och Macservrar bland våra kunder. Ofta handlar det om miljöer som kombinerar Mac och PC och det är viktigt att vi som leverantör vet om de utmaningar som en blandad miljö brukar innebära.