Känn er säkra med Supportavtal

Vi är en helhetsleveratör inom IT. Som avtalskund får du en och samma kontakt för all din IT. Utöver löpande drift och IT-support jobbar vi även strategiskt med våra kunder. Tillsammans med en ansvarig tekniker från oss utvecklar du din IT-lösning.

IT-drift och IT-support för småföretag

Vi har speciallösningar speciellt framtagna för små företag och enmansföretagare. Med våra molnlösningar får du full funktionalitet utan att behöva ha egen infrastruktur eller servrar. Kontakta oss så tar vi fram en lösning som passar ditt företags behov.

Brett stöd för blandade miljöer

Det blir allt vanligare med Macdatorer och Macservrar hos våra kunder. Ofta handlar det om miljöer som kombinerar Mac och PC. Vi som leverantör har kunskap om de utmaningar som en blandad miljö brukar innebära.

Hård & Mjukvara

Vi erbjuder ett brett sortiment av tjänster, program och produkter från kända leverantörer som vi anpassar efter dina behov. Vi har även en väl fungerande logistik för att få servrar, arbetsstationer, program, skrivare och andra tillbehör på plats. Nätverk byggs och funktioner testas. Vår erfarna personal installerar utrustningen effektivt med höga krav på säkerhet och dokumentation.

Vi har lång erfarenhet av att planera, installera och driftsätta IT-plattformar på rätt sätt. Därefter sköter vi din IT-miljö och utvecklar den i takt med att din verksamhet växer och förändras.

Som Microsoft Partner kan vi nu erbjuda Office 365 till dig. Vi kan hjälpa dig med alla tänkbara frågor du kan ha kring Office 365.

Läs mer om Office 365

Vi erbjuder dessutom Exchange-lösningar anpassade efter er och era behov. Kontakta oss för en konsultation.

Läs mer om Exchange

Bläck och Tonerförbrukning

Vi erbjuder bläckpatroner och toner till alla skrivare på marknaden, och kan dessutom lova några av marknadens bästa priser.

På Trinax anser vi att du aldrig ska behöva vänta på det du behöver. Därför har vi alltid över 2000 artiklar i lager och kan vanligtvis ordna så att du har din leverans redan dagen efter. Med Trinax som partner behöver dina skrivare aldrig stå tomma igen!

Kontakta oss

Ett brett nätverk av partners

Vi samarbetar med flera större aktörer för att ge dig effektiva lösningar till ditt företag.

Viktor Nymark

Har du problem eller kanske någon fråga om IT på ert företag? Jag hjälper er gärna - antingen via telefon eller på plats hos er.

0520-290 502 viktor@trinax.se