Antivirus

Skydda dina enheter mot virus och intrång

Du skyddar väl dina enheter mot virus och intrång? Vi på Trinax arbetar med världsledande leverantörer som erbjuder antivirusprogram för din digitala säkerhet. Våra tjänster inkluderar allt från administration och support till uppdatering av programvara. Allt för för din säkerhet skull!


Virusscanning

En av de stora fördelarna med antivirusprogram är att det genomförs dagliga och schemalagda genomsökningar på din dator. Detta gör att din enhet kontinuerligt uppdaterar för att upptäcka och blockera potentiella hot.

Minimera hot

Att applicera ett antivirusprogram gör att du minimerar antalet hot som kan dyka upp i samband med att du surfar eller laddar ner diverse filer från nätet. Investera i din säkerhet!

Administration

När du bestämmer dig för att investera i antivirusprogram ansvarar vår support för all administration. Vi hjälper dig att uppdatera och hålla programmet aktivt för att du ska kunna surfa med säkerhet, helt utan ansträngning.

Support

Det är viktigt för oss att finnas tillgängliga för dig som kund. När du stöter på problem eller funderingar finns vi aldrig mer än ett telefonsamtal bort för att hjälpa dig åtgärda problemet eller svara på dina frågor.

 

Vad är antivirus?

Antivirusprogram primära uppgift är att upptäcka och eliminera datorvirus på dina digitala enheter. Men funktionerna sträcker sig mycket längre än så! Med rätt version av antivirusprogram skyddas du mot skadliga program, utpressningsvirus, stöld av inloggning- och betalningsuppgifter, spioneri och liknande intrång.

Att installera en lämplig programvara av denna karaktär är i dagsläget viktigare än någonsin då antalet skadeprogram blir allt fler i vår digitala närvaro. Vi på Trinax kan hjälpa dig hitta rätt programvara efter dina önskemål.

Behöver du hjälp att installera program för antivirus?

Vår IT-avdelning består av ett flertal kvalificerade tekniker som besitter rätt kompetens för att besvara alla dina frågor. Varmt välkommen att kontakta oss när du behöver hjälp med antivirus.

Kontakta oss

Hitta rätt utrustning för dig

Vi på Trinax AB erbjuder det mesta i teknikväg! Vårt lager är fyllt av kvalitativa produkter från välkända varumärken och håller sig ständigt uppdaterat med de senaste på marknaden. Har du några frågor och funderingar om vilka produkter som passar din arbetssituation bäst? Kontakta oss så hittar vi det bästa alternativet för dig!

Datorer & tillbehör
När du behöver datorer till dig eller din personal hjälper vi dig att hitta lämpliga produkter för det tänkta syftet. Det finns även ett brett utbud av tillbehör som skärmar, datamöss, tangentbord och musmattor.

Skrivare & toner
Vi har goda möjligheter att leverera skrivare med olika funktionsnivåer till din arbetsplats. Hos oss hittar du dessutom tillhörande toner och papper till den aktuella skrivaren som du kan beställa när materialet börjar ta slut. 

Telefoner & surfplattor
Vill du uppgradera till en ny telefon eller införskaffa en surfplatta? Vi har flera olika modeller och märken som överensstämmer med dina behov. Skulle du önska tillbehör till din enhet levererar vi givetvis även detta.

Kontakta ossVåra IT-tjänster

Pontus Löfgren

Vi tycker att personlig service är minst lika viktigt som ett enkelt system för er. Vi visar gärna hur vår Tidrapportering fungerar - antingen via telefon eller på plats hos er. Eller om du helt enkelt vill testa själv först.

0520-20 52 04 pontus.lofgren@trinax.se