AST

Hyr utrustning och program till ditt kontor

Är du trött på att köpa hårdvaror och installera mjukvaror för varje ny anställd? Vi På Trinax erbjuder färdiga arbetsstationer med alla de komponenter och program du kan tänkas behöva. Du väljer fritt mellan datorer, möss, tangentbord och extra skärmar. Därefter installerar vi de mjukvaror du behöver för att komma igång med arbetet snabbt, enkelt och säkert. 


Arbetsplatspaket
 

  • Höj & sänkbart skrivbord 
  • Ergonomisk kontorsstol 
  • Kraftfull Mini PC 
  • Microsoft Office 
  • Philips 24” LED
  • Tangentbord 
  • Trådlös mus

Pris från 499 kr/mån

Hyr din arbetsplats

Stationär dator

Hyr en stationär dator till en prisvärd månadskostnad. Med vår företagsleasing får du och dina anställda tillgång till kraftfulla datorer – helt utan bindningstid! Vill du ha mer information om våra produkter?

Varmt välkommen att kontakta oss!

Pris från 299 kr/mån

Bärbar dator

Hyr en bärbar dator till en prisvärd månadskostnad. Med vår företagsleasing får du och dina anställda tillgång till kraftfulla laptops – helt utan bindningstid! Vill du ha mer information om våra produkter?

Varmt välkommen att kontakta oss!

Pris från 359 kr/mån

 

Fördelar med tjänsten

Investera i en modernare arbetsplats! Med arbetsplats som tjänst utesluter du både drift- och kapitalkostnader, samtidigt som du minskar antalet bekymmer för dina anställda då vi proaktivt minimerar incidenter, kontinuerligt uppdaterar program och erbjuder support vid behov. Tjänsten är kundanpassad och passar verksamheter i alla storlekar. Hör av dig till oss så tar vi gemensamt fram en lösning för din budget. 

Är det något du behöver hjälp med?

Vår IT-avdelning består av ett flertal kvalificerade tekniker som besitter rätt kompetens för att besvara alla dina frågor. Varmt välkommen att kontakta oss när du behöver hjälp.

Kontakta oss

Hitta rätt utrustning för dig

Vi på Trinax AB erbjuder det mesta i teknikväg! Vårt lager är fyllt av kvalitativa produkter från välkända varumärken och håller sig ständigt uppdaterat med de senaste på marknaden. Har du några frågor och funderingar om vilka produkter som passar din arbetssituation bäst? Kontakta oss så hittar vi det bästa alternativet för dig!

Datorer & tillbehör
När du behöver datorer till dig eller din personal hjälper vi dig att hitta lämpliga produkter för det tänkta syftet. Det finns även ett brett utbud av tillbehör som skärmar, datamöss, tangentbord och musmattor.

Skrivare & toner
Vi har goda möjligheter att leverera skrivare med olika funktionsnivåer till din arbetsplats. Hos oss hittar du dessutom tillhörande toner och papper till den aktuella skrivaren som du kan beställa när materialet börjar ta slut. 

Telefoner & surfplattor
Vill du uppgradera till en ny telefon eller införskaffa en surfplatta? Vi har flera olika modeller och märken som överensstämmer med dina behov. Skulle du önska tillbehör till din enhet levererar vi givetvis även detta.

Kontakta ossVåra IT-tjänster

Pontus Löfgren

Vi tycker att personlig service är minst lika viktigt som ett enkelt system för er. Vi visar gärna hur vår Tidrapportering fungerar - antingen via telefon eller på plats hos er. Eller om du helt enkelt vill testa själv först.

0520-20 52 04 pontus.lofgren@trinax.se