Cloud Backup

Säkra dina filer och dokument i molnet

Tjänster för Cloud Backup blir en allt mer vanlig beståndsdel i de dagliga rutinerna för såväl stora som små företag. Enkelheten av att alltid ha sitt sparade material tillgängligt och nära för återställning minskar oron över att förlora det som inte får gå förlorat. Med Trinax Cloud Backup säkras dina filer och dokument i molnet och kan återställas på nytt om en olycka inträffar. 


Åtkomst

Genom att ansluta till ditt personliga Backupvalv via en webbläsare kommer du åt din lagrade data på nolltid, helt oberoende av plats och enhet.

Återskapning

Lagringen på en vanlig dator är begränsat. Med molnbackup får du önskad mängd lagringsutrymme som går att utöka snabbt efter dina behov.

Säkerhet

Med Trinax CloudBackup krypteras all data innan den skickas till vårt datacenter, här lagras sedan all data krypterad. När backupen är tagen och skickad kommer det att genereras ett mail till dig som kund för att säkerhetsställa att hela backupflödet gått bra.

Prisvärt

För en låg månadskostnad får du åtkomst till en tjänst som är av värde både gällande lagring och säkerhet.

 

Vi hjälper dig med Cloud backup!

Vi hjälper dig med Cloud Backup!

Vi på Trinax har god och kvalificerad kunskap när det kommer till installation, drift och support av molnbackup. När ditt företag behöver komma igång med tjänsten finns vi här för att vägleda dig till rätt val för din verksamhet. Vi kan erbjuda vår tjänst för molnbackup efter önskat utrymme på server och kan även styra hur många gånger du vill genomföra backupen per dag.

Behöver ditt företag hjälp med Cloud Backup?

Vår IT-avdelning består av ett flertal kvalificerade tekniker som besitter rätt kompetens för att besvara alla dina frågor. Varmt välkommen att kontakta oss när du behöver hjälp med installation och uppstart av Cloud Backup.

Kontakta oss

Hitta rätt utrustning för dig

Vi på Trinax AB erbjuder det mesta i teknikväg! Vårt lager är fyllt av kvalitativa produkter från välkända varumärken och håller sig ständigt uppdaterat med de senaste på marknaden. Har du några frågor och funderingar om vilka produkter som passar din arbetssituation bäst? Kontakta oss så hittar vi det bästa alternativet för dig!

Datorer & tillbehör
När du behöver datorer till dig eller din personal hjälper vi dig att hitta lämpliga produkter för det tänkta syftet. Det finns även ett brett utbud av tillbehör som skärmar, datamöss, tangentbord och musmattor.

Skrivare & toner
Vi har goda möjligheter att leverera skrivare med olika funktionsnivåer till din arbetsplats. Hos oss hittar du dessutom tillhörande toner och papper till den aktuella skrivaren som du kan beställa när materialet börjar ta slut. 

Telefoner & surfplattor
Vill du uppgradera till en ny telefon eller införskaffa en surfplatta? Vi har flera olika modeller och märken som överensstämmer med dina behov. Skulle du önska tillbehör till din enhet levererar vi givetvis även detta.

Kontakta ossVåra IT-tjänster

Hitta rätt utrustning för dig

Sami Rojola

Sami Rojola

Vi tycker att personlig service är minst lika viktigt som ett enkelt system för er. Vi visar gärna hur vår Tidrapportering fungerar - antingen via telefon eller på plats hos er. Eller om du helt enkelt vill testa själv först.

0520-20 52 06 sami.rojola@trinax.se