Cloud Files

Mer utrymme för dina filer

Trinax Cloud Files erbjuder dig flexibla lösningar för att lagra, dela och få åtkomst till dina dokument på alla enheter. Genom några få knapptryck kan du enkelt ladda upp dina dokument i molnet – vart du än befinner dig.


Lagringsutrymme

Med Trinax Cloud Files får du lagring i molnet och endast i Sverige, vilket gör det GDPR-anpassat. Du kan givetvis upp- eller nedgradera utrymmet när du vill.

Åtkomst

Inte inne på kontoret? Bara lugn! Trinax Cloud Files ser till att du kommer åt dina dokument vart du än befinner dig och från alla enheter.

Säkerhetskopiering

En av de stora fördelarna med tjänsten är att vi kontinuerligt säkerhetskopierar allt innehåll. Detta göra att du vid eventuell förlust kan återställa allt på nolltid.

Delning

Arbeta flexibelt med dina kunder och kollegor! Med Trinax Cloud Files kan du enkelt dela dina viktiga filer och projekt från önskad enhet.

 

Hur kan vi hjälpa dig?

När du vill komma igång med dina Cloud Files finns vi nära till hands för att hjälpa dig med allt från rådgivning till färdig installation. Våra kvalificerade tekniker finns på plats under veckans alla vardagar och genomför snabba uppsättningar av Trinax Cloud Files efter dina önskemål.

Behöver du hjälp att komma igång med Cloud Files?

Vår IT-avdelning består av ett flertal kvalificerade tekniker som besitter rätt kompetens för att besvara alla dina frågor. Varmt välkommen att kontakta oss.

Kontakta oss

Hitta rätt utrustning för dig

Vi på Trinax AB erbjuder det mesta i teknikväg! Vårt lager är fyllt av kvalitativa produkter från välkända varumärken och håller sig ständigt uppdaterat med de senaste på marknaden. Har du några frågor och funderingar om vilka produkter som passar din arbetssituation bäst? Kontakta oss så hittar vi det bästa alternativet för dig!

Datorer & tillbehör
När du behöver datorer till dig eller din personal hjälper vi dig att hitta lämpliga produkter för det tänkta syftet. Det finns även ett brett utbud av tillbehör som skärmar, datamöss, tangentbord och musmattor.

Skrivare & toner
Vi har goda möjligheter att leverera skrivare med olika funktionsnivåer till din arbetsplats. Hos oss hittar du dessutom tillhörande toner och papper till den aktuella skrivaren som du kan beställa när materialet börjar ta slut. 

Telefoner & surfplattor
Vill du uppgradera till en ny telefon eller införskaffa en surfplatta? Vi har flera olika modeller och märken som överensstämmer med dina behov. Skulle du önska tillbehör till din enhet levererar vi givetvis även detta.

Kontakta ossVåra IT-tjänster

Henrik Freiholtz

Vi tycker att personlig service är minst lika viktigt som ett enkelt system för er. Vi visar gärna hur vår Tidrapportering fungerar - antingen via telefon eller på plats hos er. Eller om du helt enkelt vill testa själv först.

0520-188 99 henrik.freiholtz@trinax.se