Digital Signage

Helhetlösningar för digital signage

Skapa professionell och effektiv kommunikation! Vi på Trinax AB erbjuder de bästa förutsättningarna för att dina visuella budskap ska nå fram till din publik. Vill du veta mer om fördelarna som kommer med informations- och reklamskärmar? Upptäck fördelarna nedan!


Synlighet

Maximera din synlighet genom att montera digitala skärmar som kan förmedla dina budskap och skapa naturligt engagemang hos din målgrupp.

Schemaläggning

Få mycket för minimalt arbete! Med vårt användarvänliga system väljer du enkelt när och hur länge ditt material ska exponeras för din publik.

Professionellt

Digital signage ger dig möjlighet att utrycka dig professionellt! Du skapar enkelt ett enhetligt intryck genom att lyfta material som går i linje med ditt varumärke.

Informativt

Gör det enklare att förmedla budskap! Att exponera ditt material på större ytor ökar chanserna för att din publik ska uppmärksamma och ta till sig din information.

 

Hur kan vi hjälpa dig?

När du är redo att investera i din synlighet erbjuder vi kvalitativa och modulbyggda skärmar för ditt tänkta syfte. Vår tjänst för Digital Signage har många flexibla lösningar som går att anpassa efter önskad effekt och användningsområde. Tillsammans med erfaren personal ser vi till att hjälpa dig med allt från utrustning och montering till support.

Användningsområden för Digital Signage

Kommunicera internt

 • Personligt
  Förmedla viktiga budskap genom att visa intern information som är essentiellt för ditt företag och personal.
 • Engagerande
  Visa statistik från månandens försäljning, resultat på orderstatistik eller andra uppgifter som uppvisar hur ditt företag presterat.
 • Tydlighet 
  Få en snabb överblick över dina projekt, driftstörningar, inkommande ordrar och annan information som är viktig att presentera i realtid.  
 • Upplysande
  Presentera och påminn din personal om viktiga deadlines, riktlinjer eller andra väsentliga rutiner som bör upplysas på din arbetsplats.

Kommunicera externt

 • Uppmanande
  Placera skärmmoduler i anslutning till din entré och förmedla budskap som uppmanar din målgrupp att komma på besök.
 • Instruktivt
  Kommunicera med dina besökare genom att använda välkomstskärmar och kartor som besvarar eventuella frågor. 
 • Erbjudande
  Öka sannolikheten för förbättrade försäljningssiffror genom att exponera aktuella erbjudande, kampanjer och befintligt utbud.
 • Informativt
  Använd dina skärmar för att nå ut med viktig information under tiden dina besökare står i kö eller befinner sig i ditt väntrum.

Är du redo att komma igång med Digital Signage?

Vår IT-avdelning består av ett flertal kvalificerade tekniker som besitter rätt kompetens för att besvara alla dina frågor. Varmt välkommen att kontakta oss när du behöver hjälp med installation av digital signage.

Kontakta oss

Hitta rätt utrustning för dig

Vi på Trinax AB erbjuder det mesta i teknikväg! Vårt lager är fyllt av kvalitativa produkter från välkända varumärken och håller sig ständigt uppdaterat med de senaste på marknaden. Har du några frågor och funderingar om vilka produkter som passar din arbetssituation bäst? Kontakta oss så hittar vi det bästa alternativet för dig!

Datorer & tillbehör
När du behöver datorer till dig eller din personal hjälper vi dig att hitta lämpliga produkter för det tänkta syftet. Det finns även ett brett utbud av tillbehör som skärmar, datamöss, tangentbord och musmattor.

Skrivare & toner
Vi har goda möjligheter att leverera skrivare med olika funktionsnivåer till din arbetsplats. Hos oss hittar du dessutom tillhörande toner och papper till den aktuella skrivaren som du kan beställa när materialet börjar ta slut. 

Telefoner & surfplattor
Vill du uppgradera till en ny telefon eller införskaffa en surfplatta? Vi har flera olika modeller och märken som överensstämmer med dina behov. Skulle du önska tillbehör till din enhet levererar vi givetvis även detta.

Kontakta ossVåra IT-tjänster

Viktor Nymark

Vi tycker att personlig service är minst lika viktigt som ett enkelt system för er. Vi visar gärna hur vår Tidrapportering fungerar - antingen via telefon eller på plats hos er. Eller om du helt enkelt vill testa själv först.

0520-20 52 21 viktor.nymark@trinax.se