Fiber

Anslut till framtidens fibernät

Internet via fiber är en solklar investering för den som vill surfa snabbt och obehindrat på nätet. Nu behöver du inte längre vara med onödiga avbrott, låga svarstider och annan problematik. Surfa snabbt och felfritt genom att ansluta till framtidens fibernät!


Investera i fiber

Internet via fiber är en långsiktig och viktig investering för dig och ditt företag! Genom att välja anslutning via fibernät får du dedikerad hastighet för alla som ansluter till en fast IP-adress.

Säkert

Med anslutning via fiber minimerar du dina tekniska avbrott. Surfa felfritt oavsett strömavbrott och oväder– med fiberanslutning får du en garanterat bättre driftsäkerhet oavsett yttre förhållanden.

Snabbhet

En välkänd fördel med fiber är åtkomsten till snabbare och stabilare internet. Anslutning tillåter oss att fördela mängden data jämnt helt oberoende av antalet användare och avståndet till konsumenten.

Framtidssäkert

Förbered din verksamhet på obegränsat med kapacitet! Fiber är en framtidssäker teknik som inte har några som helst begränsningar på varken prestanda eller hastighet, varken idag eller imorgon.

 

Fördelar med fibernät

Fördelar med fibernät

Din anslutning till framtidens fibernät skapar utrymme för att surfa felfritt på nätet med minimala störningar. Fiberoptik är ett kapacitetsstarkt och framtidssäkert system som tillåter dig att använda alla dina enheter med maximal hastighet. Med den snabba och säkra uppkopplingen för såväl bredband, telefoni och tv är fiber ett av de mest driftssäkra alternativen på marknaden. Vill du veta mer om alla fördelar som kommer med fiber? Kontakta oss så berättar vi gärna mer!

Hur kan vi hjälpa dig?

När du känner dig redo att investera i internet via fiber finns vi nära till hands för att hjälpa dig med installation och support. Våra IT-tekniker har goda kunskaper om hela anslutningsprocessen och ser till att du kommer igång med snabbare internet inom kort. Vi på Trinax AB erbjuder våra kunder fiber i hastigheter från 10-1000 Mbit/s. Har du inte ett fibernät installerat i ditt område? Vi har nära samarbete med ett flertal leverantörer som hjälper dig att komma igång.

Behöver du hjälp att installera fiber på din arbetsplats?

Vår IT-avdelning består av ett flertal kvalificerade tekniker som besitter rätt kompetens för att besvara alla dina frågor. Varmt välkommen att kontakta vår support när du behöver hjälp med installation av fibernät och tillhörande utrustning.

Kontakta oss

Hitta rätt utrustning för dig

Vi på Trinax AB erbjuder det mesta i teknikväg! Vårt lager är fyllt av kvalitativa produkter från välkända varumärken och håller sig ständigt uppdaterat med de senaste på marknaden. Har du några frågor och funderingar om vilka produkter som passar din arbetssituation bäst? Kontakta oss så hittar vi det bästa alternativet för dig!

Datorer & tillbehör
När du behöver datorer till dig eller din personal hjälper vi dig att hitta lämpliga produkter för det tänkta syftet. Det finns även ett brett utbud av tillbehör som skärmar, datamöss, tangentbord och musmattor.

Skrivare & toner
Vi har goda möjligheter att leverera skrivare med olika funktionsnivåer till din arbetsplats. Hos oss hittar du dessutom tillhörande toner och papper till den aktuella skrivaren som du kan beställa när materialet börjar ta slut. 

Telefoner & surfplattor
Vill du uppgradera till en ny telefon eller införskaffa en surfplatta? Vi har flera olika modeller och märken som överensstämmer med dina behov. Skulle du önska tillbehör till din enhet levererar vi givetvis även detta.

Kontakta ossVåra IT-tjänster

Hitta rätt utrustning för dig

Jerry Johansson

Jerry Johansson

Vi tycker att personlig service är minst lika viktigt som ett enkelt system för er. Vi visar gärna hur vår Tidrapportering fungerar - antingen via telefon eller på plats hos er. Eller om du helt enkelt vill testa själv först.

0520-20 52 02 jerry.johansson@trinax.se