Microsoft 365

Arbeta smartare med Microsoft 365

Det populära produktivitetsmolnet Microsoft 365 kombinerar marknadsledande molntjänster och applikationer som förenklar din arbetsdag. Du känner med största sannolikhet till Word, Excel och PowerPoint – det är däremot långt ifrån allt som Microsoft 365 erbjuder. Med en maximal säkerhetsnivå för molnlagring, kommunikationsverktyg, planeringshjälpmedel och användarvänliga applikationer kan ditt företag arbeta smartare. 


Applikationer

Skapa kalkyler, textdokument och presentationer i användarvänliga program. Med Microsoft 365 får du tillgång till populära applikationer som Word, Excel och Powerpoint.

E-post & kalender

Kommunicera enklare med Microsoft 365! Med tjänster som Outlook och Exchange får du åtkomst till kommunikation via e-post, kontakter samt delade kalendrar på alla enheter.

Kommunikation

Koppla upp dig online och fjärrsamarbeta med dina kollegor. Microsoft 365 erbjuder moderna verktyg för kommunikation via chatt, samtal och videosamtal.

Molnlagring

Spara dina filer i molnet och arbeta tillsammans med dina kollegor. Med Microsoft 365 produkter för fillagring och fildelning får du åtkomst till dina dokument från hela världen.

 

Vad är Microsoft 365?

Med Microsoft 365 får du en uppsättning av produkter som hjälper dig och ditt team att arbeta effektivare online. För en lägre månadskostnad får du åtkomst till smarta molntjänster, applikationer och kommunikationsmedel som lämpar sig utmärkt för företag i alla storlekar. Microsoft 365 är dessutom välkända för att leverera säkerhet i världsklass både när det kommer till fildelning och säkerhetskopiering.

Fördelar med Microsoft 365

Att arbeta i Microsoft 365 kommer med en mängd olika fördelar. Nedan listar vi några av de främsta anledningarna till varför du bör investera i Microsoft 365. 

  • Snabb och enkel uppstart
  • Tillförlitlig säkerhet för din arbetsmiljö
  • Fast och prisvärd månadskostnad
  • Molnbaserad produktion
  • Åtkomst från alla enheter
  • Smarta kommunikationsmedel
  • Användarvänliga applikationer

Behöver du hjälp med Microsoft 365?

Vår IT-avdelning består av ett flertal kvalificerade tekniker som besitter rätt kompetens för att besvara alla dina frågor. Varmt välkommen att kontakta oss när du behöver hjälp att komma igång med Microsoft 365.

Kontakta oss

Hitta rätt utrustning för dig

Vi på Trinax AB erbjuder det mesta i teknikväg! Vårt lager är fyllt av kvalitativa produkter från välkända varumärken och håller sig ständigt uppdaterat med de senaste på marknaden. Har du några frågor och funderingar om vilka produkter som passar din arbetssituation bäst? Kontakta oss så hittar vi det bästa alternativet för dig!

Datorer & tillbehör
När du behöver datorer till dig eller din personal hjälper vi dig att hitta lämpliga produkter för det tänkta syftet. Det finns även ett brett utbud av tillbehör som skärmar, datamöss, tangentbord och musmattor.

Skrivare & toner
Vi har goda möjligheter att leverera skrivare med olika funktionsnivåer till din arbetsplats. Hos oss hittar du dessutom tillhörande toner och papper till den aktuella skrivaren som du kan beställa när materialet börjar ta slut. 

Telefoner & surfplattor
Vill du uppgradera till en ny telefon eller införskaffa en surfplatta? Vi har flera olika modeller och märken som överensstämmer med dina behov. Skulle du önska tillbehör till din enhet levererar vi givetvis även detta.

Kontakta ossVåra IT-tjänster

Charlie Liss

Vi tycker att personlig service är minst lika viktigt som ett enkelt system för er. Vi visar gärna hur vår Tidrapportering fungerar - antingen via telefon eller på plats hos er. Eller om du helt enkelt vill testa själv först.

0520-20 52 03 charlie.liss@trinax.se