SSL, webbhotell, & domäner

Snabba, säkra och stabila domäner

Vill du närvara digitalt med en alldeles egen hemsida? Vi hjälper dig att sätta upp grunden för ditt företag! Trinax AB har goda kunskaper om processen som helhet och vilka vägar som ska tas för att nå maximal funktionalitet. Vi finns här för dig när du behöver sätta upp snabba, säkra, stabila domäner på tillförlitliga webbhotell!


Säkerhet

Genom att applicera SSL-certifikat och backuper på din webbplats kan både du och besökaren surfa säkert. Våra backuper körs flera gånger per dag och ser till att viktiga data alltid finns lagrat.

Stabilitet

Våra servrar håller en mycket hög standard när det kommer till stabilitet och prestanda. Med våra tjänster för SSL, webbhotell och domäner kan dina besökare surfa utan avbrott och störningar.

Hastighet

Genom att erbjuda optimal prestanda och låga laddningstider maximerar du dina chanser att nå ut med viktig information som kan vara beslutsgrundande för kommande köp på din webbplats.

Kontakta oss

Det är viktigt för oss att finnas tillgängliga för dig som kund. När du stöter på problem eller funderingar finns vi aldrig mer än ett telefonsamtal bort för att hjälpa dig åtgärda problemet eller svara på dina frågor.

 

SSL, domäner & webbhotell

Vad kan vi hjälpa dig med?

När det är dags för en ny hemsida hjälper vi dig med allt från registrering och hosting till supportrelaterade ärenden av din domän. 

Vi erbjuder pålitliga och säkra webbhotell som tillåter dina besökare att ansluta till din webbplats under dygnets alla timmar. Vi applicerar dessutom alltid SSL-certifikat som ger dig ett försprång när det kommer till sidans och besökarens säkerhet online. 

Behöver du hjälp med SSL, domäner eller webbhotell?

Vår IT-avdelning består av ett flertal kvalificerade tekniker som besitter rätt kompetens för att besvara alla dina frågor. Varmt välkommen att kontakta oss när du behöver hjälp med SSL-certifikat, domäner eller webbhotell.

Kontakta oss

Hitta rätt utrustning för dig

Vi på Trinax AB erbjuder det mesta i teknikväg! Vårt lager är fyllt av kvalitativa produkter från välkända varumärken och håller sig ständigt uppdaterat med de senaste på marknaden. Har du några frågor och funderingar om vilka produkter som passar din arbetssituation bäst? Kontakta oss så hittar vi det bästa alternativet för dig!

Datorer & tillbehör
När du behöver datorer till dig eller din personal hjälper vi dig att hitta lämpliga produkter för det tänkta syftet. Det finns även ett brett utbud av tillbehör som skärmar, datamöss, tangentbord och musmattor.

Skrivare & toner
Vi har goda möjligheter att leverera skrivare med olika funktionsnivåer till din arbetsplats. Hos oss hittar du dessutom tillhörande toner och papper till den aktuella skrivaren som du kan beställa när materialet börjar ta slut. 

Telefoner & surfplattor
Vill du uppgradera till en ny telefon eller införskaffa en surfplatta? Vi har flera olika modeller och märken som överensstämmer med dina behov. Skulle du önska tillbehör till din enhet levererar vi givetvis även detta.

Kontakta ossVåra IT-tjänster

Hitta rätt utrustning för dig

Charlie Liss

Charlie Liss

Vi tycker att personlig service är minst lika viktigt som ett enkelt system för er. Vi visar gärna hur vår Tidrapportering fungerar - antingen via telefon eller på plats hos er. Eller om du helt enkelt vill testa själv först.

0520-20 52 03 charlie.liss@trinax.se