VPS / Cloud Server

Upptäck fördelarna med Cloud Server 

Att ansluta till vår Cloud Server ger dig möjlighet att hosta dina webbplatser lokalt och med full kontroll. Du har även stora möjligheter att placera alla former av programvaror, applikationer och andra viktiga dokument.


Kontroll

Med en alldeles egen Cloud Server får du full kontroll över dina webbplatser, programvaror och applikationer.

Prisvärt

Att ansluta till en server i molnet är ett prisvärt alternativ i jämförelse med webbhotell och andra dedikerade servrar.

Anpassningsbart

Vår Cloud Server kan anpassas efter flera olika användningsområden. Produkten fungerar därför utmärkt för majoriteten av branscher!

Kapacitet

Med vår Cloud Server kan du enkelt uppgradera till önskad kapacitet  i takt med att din verksamhet växer.

 

Hur kan vi hjälpa dig?

Våra VPS- och servertjänster är perfekt utformade för att etableras på arbetsplatser som sätter stora krav på snabbhet och stabilitet och önskar administrera som egen server. Det blir dessutom ett mer kostnadseffektivt alternativ för både dedikerad server och webbhotell.

Vi på Trinax har goda möjligheter att hjälpa dig med allt från installation och underhåll till service av din VPS. Givetvis kan vi även erbjuda rådgivning för dig som området är helt nytt för.

Behöver du hjälp att installera fiber på din arbetsplats?

Vår IT-avdelning består av ett flertal kvalificerade tekniker som besitter rätt kompetens för att besvara alla dina frågor. Varmt välkommen att kontakta oss när du behöver hjälp med installation av VPS- eller terminalserver.

Kontakta oss

Hitta rätt utrustning för dig

Vi på Trinax AB erbjuder det mesta i teknikväg! Vårt lager är fyllt av kvalitativa produkter från välkända varumärken och håller sig ständigt uppdaterat med de senaste på marknaden. Har du några frågor och funderingar om vilka produkter som passar din arbetssituation bäst? Kontakta oss så hittar vi det bästa alternativet för dig!

Datorer & tillbehör
När du behöver datorer till dig eller din personal hjälper vi dig att hitta lämpliga produkter för det tänkta syftet. Det finns även ett brett utbud av tillbehör som skärmar, datamöss, tangentbord och musmattor.

Skrivare & toner
Vi har goda möjligheter att leverera skrivare med olika funktionsnivåer till din arbetsplats. Hos oss hittar du dessutom tillhörande toner och papper till den aktuella skrivaren som du kan beställa när materialet börjar ta slut. 

Telefoner & surfplattor
Vill du uppgradera till en ny telefon eller införskaffa en surfplatta? Vi har flera olika modeller och märken som överensstämmer med dina behov. Skulle du önska tillbehör till din enhet levererar vi givetvis även detta.

Kontakta ossVåra IT-tjänster

Viktor Nymark

Vi tycker att personlig service är minst lika viktigt som ett enkelt system för er. Vi visar gärna hur vår Tidrapportering fungerar - antingen via telefon eller på plats hos er. Eller om du helt enkelt vill testa själv först.

0520-20 52 21 viktor.nymark@trinax.se