Gör karriär hos Trinax

Gör karriär hos Trinax

Just nu söker vi flera nya medarbetare till vårt kontor i Trollhättan.  Om du vill vara med och skapa digital magi tillsammans med oss – varmt välkommen att skicka in din ansökan.

Säljare

Vi söker en person som älskar att hjälpa kunder. Du har höga krav på dig själv och inte rädd för att lära känna nya människor. Vi söker dig som brinner för försäljning och har en utåtriktad personlighet.
Läs mer

Senior Systemutvecklare

Har du goda kunskaper inom systemutveckling och önskar utvecklas på en arbetsplats med varierande uppgifter? Just nu söker vi flera ambitiösa och problemlösande systemutvecklare till vårt kontor i Trollhättan.

Läs mer

Junior Systemutvecklare

Har du grundläggande kunskaper inom systemutveckling och önskar utveckla din kompetens tillsammans med mer erfarna kollegor? Just nu söker vi flera ambitiösa och serviceinriktade systemutvecklare till vårt kontor i Trollhättan.

Läs mer

IT-tekniker

Vi söker nu en erfaren IT-tekniker som brinner för att förenkla och säkra upp kunders vardag. Vi söker dig som kan arbeta självständigt och ta egna initiativ för att hitta rätt lösning. Vi ser enormt värde i om du har stor erfarenhet i nätverk och säkerhet.

Läs mer

Projektledare

Har du tidigare erfarenhet av att koordinera interna och externa projekt inom systemutveckling? Är du tydlig och strukturerad i din kommunikation med såväl medarbetare som kunder? Just nu söker vi en driven projektledare som präglas av mycket positivitet och framåtanda till vårt kontor i Trollhättan.

Läs mer