Ledig tjänst IT-tekniker

Är du IT-teknikern vi söker?

Brinner du för att förenkla och säkra upp kunders vardag genom IT-tjänster? Har du erfarenheten att kunna göra egna prioriteringar, arbeta självständigt och ta egna initativ för att finna rätt IT-lösning för kunden? Vi på Trinax har en hög servicegrad och värdesätter kundrelationen högst av allt. För att bredda vår IT-avdelning söker vi nu en lugn och strukturerad tekniker.

Anställningsform
Heltid, Tillsvidare

Arbetstider
Mån-Fre: 08.00 - 17.00

Lön
Fast månads- vecko- eller timlön 

Arbetsort
Trollhättan

Din profil

Du är en Senior IT-tekniker, brinner för service har erfarenhet sedan tidigare av IT och service. Vi ser ett enormt värde i om du har stor erfarenhet av nätverk och säkerhet samt Microsoft Windows Server. Då du kommer att vara med och hjälpa våra kunder att förenkla och säkra upp sin vardag kommer det krävas att du är trygg i att göra egna prioriteringar, arbeta självständigt och ta egna initiativ.

Vi på Trinax AB lägger mycket tyngd på att hålla en hög och bra servicegrad, vilket uppskattas av våra kunder. Så vi lägger stor vikt även på denna kompetens. Då det är högt tempo och många tvära kast under en arbetsdag på Trinax lägger vi stor vikt i att du är lugn, strukturerad och gillar att ta ansvar. Eftersom tjänsten har sin huvudsakliga placering i Trollhättan bor du inom lämpligt avstånd.

Dina arbetsuppgifter

Vi arbetar mot tydliga mål och du kommer ha möjlighet att förkovra dig och växa med oss. Som IT-tekniker kommer du mestadels att supportera såväl befintliga som nya kunder samt underhålla våra interna servrar och system. Du kommer att ingå i vår IT-avdelning som idag består av 4 personer men du kommer att jobba självständigt mot kunder.

Arbetsuppgifter

Varför ska du jobba hos oss?

Om Trinax AB

På Trinax AB har vi högt i tak och att ha roligt när vi arbetar är en självklarhet för oss. För rätt person erbjuder vi en riktigt trevlig arbetsplats med branschens bästa kollegor. Vi är ett mindre företag, fast med stora kunder, och sysselsätter idag 22 personer vilket gör att vi har korta beslutsvägar och en god sammanhållning. Vi producerar och utvecklar mycket själva och har hög service till våra kunder!

Trinax AB är i en expansiv fas och söker flera tjänster, vilket tyder på att vi har rätt produkter, tjänster samt arbetssätt.

Till alla våra medarbetare erbjuder vi

Utbildning

Gymnasial utbildning

Språk

Körkort

Arbetslivserfarenhet

Meriterande
IT-tekniker/Datatekniker: 2-4 års erfarenhet

Söka?

Jerry Johansson

Maila in ditt CV och personliga brev till jobb@trinax.se. Eller ring mig på 0520-20 52 02 för att höra mer!

0520-20 52 02 jerry.johansson@trinax.se