Säljare sökes!

Är du säljaren vi söker?

Vill Du vara med och hjälpa våra kunder att förenkla sin vardag? Varje dag hjälper vi på Trinax AB våra kunder att förenkla sin vardag med hjälp av våra system och it-tjänster. Vi har en hög servicegrad och vi vet att det är det våra kunder uppskattar mest. För att förstärka vårt säljteam och kunna hjälpa våra kunder ännu bättre, söker vi nu en erfaren och lösningsorienterad säljare.

Anställningsform
Heltid, Tillsvidare

Arbetstider
Mån-Fre: 08.00 - 17.00

Lön
Fast och rörlig lön

Arbetsort
Trollhättan

Din profil

Som säljare hos oss kommer du mestadels att bearbeta såväl befintliga som nya kunder med tyngdpunkt på nya kunder. I tjänsten kommer du att tillsammans med kunden ta fram rätt produktlösning, offerera, säkerställa produktion samt leverans. Du kommer att ingå i vår försäljnings- och marknadsavdelning som idag består av 4 personer men du kommer att jobba självständigt mot dina kunder.

Då det är högt tempo och många tvära kast under en arbetsdag på Trinax lägger vi stor vikt i att du är lugn, strukturerad och gillar att ta ansvar. Våra kunder är väldigt varierande, både i storlek och geografiskt. Därför är det avgörande att du är en relationsbyggare och vet hur man jobbar mot olika människor och olika befattningsnivåer. Du har vana av att driva både kortare och längre affärsprocesser – gärna i projektform. Eftersom tjänsten har sin huvudsakliga placering i Trollhättan bor du inom lämpligt avstånd.

Dina arbetsuppgifter

 

Vi arbetar mot tydliga mål och du ansvarar för din egen försäljningsbudget och för att du skall nå din fulla potential ger vi dig en grundlig utbildning samt löpande coachning. Vi ser gärna att du har varit säljare tidigare eller kan branschen. När du börjar hos oss får du utbildning dig samt ger dig all nödvändig kunskap för att lyckas i din roll.

Arbetsuppgifter

VARFÖR SKA DU JOBBA HOS OSS?

Om Trinax AB

Vi är ett innovativt företag som strävar efter att ligga långt fram i utvecklingen. Trinax är ett växande företag med den goda sammanhållningen. Här är utvecklingsmöjligheterna lika många som känslan är stark för teknisk innovation. Vårt trivsamma kontor ligger i Trollhättan, här jobbar totalt 22 glada personer uppdelat på programmerare, designers och säljare tillsammans i en kreativ och öppen miljö. Balans mellan arbete och fritid är viktigt för oss. Det ska vara roligt att vara på jobbet och därför arbetar vi engagerat med att ha en trevlig arbetsplats. Förutom att vi har ett intressant förmånspaket är vi grymma på att anordna aktiviteter, som till exempel afterworks, biljardturneringar, träning och jul- och sommarfester. 

Till alla våra medarbetare erbjuder vi

Utbildning

Gymnasial utbildning

Språk


Svenska


Engelska

Körkort

Arbetslivserfarenhet

Ingen arbetslivsfarenhet krävs

Övrigt

Lön

Fast lön med fördelaktig provision

Anställningsvillkor

Arbetstider: Måndag - Fredag 08:00 - 17:00

Arbetsplats

Trollhättan

Söka?

Sebastian Thekkethala

Maila in ditt CV och personliga brev till jobb@trinax.se. Eller ring mig på 0520-20 52 12 för att höra mer!

0520-20 52 12 sebastian@trinax.se