Säljare sökes!

Om dig

Älskar du att prata i telefon och träffa nya människor? Älskar du att hjälpa kunder att underlätta deras vardag? Vill du utvecklas inom försäljning? Vill du hjälpa oss på Trinax att ta nästa steg? Då tycker jag att du ska kolla hit.

Vi söker just nu en säljare som kan få oss att ta ett extra kliv framåt och få oss att växa ännu mer. Vi söker nu två säljare till vårt kontor i Trollhättan.

Vem är du?

Vi söker en person som älskar att hjälpa kunder. Du har höga krav på dig själv och inte rädd för att lära känna nya människor. Vi söker dig som brinner för försäljning och har en utåtriktad personlighet. Vi ser det som positivt om du har idrottsbakgrund och är tävlingsinriktad

Din profil

För att lyckas i denna roll är det mycket viktigt att du har ett starkt driv inom dig och att du är målfokuserad. Du är en ihärdig person som inte ger upp i första taget och som har god hand med människor på olika nivåer i organisationer, framförallt är du bekväm med att ta kontakt med beslutsfattare på högre nivå. Initialt måste du vara beredd på att arbeta hårt med många kalla samtal för att bygga upp en egen kundbas som du sedan kan arbeta vidare med.

I den här rollen är det även av högsta vikt att du har ett starkt ansvarskännande inför dina arbetsuppgifter och att du är strukturerad. Du är duktig på att planera och driva dina egna processer, vilket du trivs väldigt bra med. Med andra ord, du kommer vara ansvarig för hela säljprocessen. Vi tror även att du har lite skinn på näsan och en rak men ändå ödmjuk framtoning.

Vi söker dig som:
- Har minst gymnasial utbildning.
- Mål- o resultatorienterad
- Social, förtroendegivande och duktig på att skapa bra relationer.
- Gillar att få lön efter prestation
- Ser en framtida karriär inom försäljning
- Gillar att arbeta i ett högt tempo
- Kunna uttrycka dig väl i tal och skrift i svenska språket.
- B-Körkort och tillgång till egen bil.

Utbildning

 - Gymnasial utbildning:

Språk


Svenska:


Engelska:

Körkort

B
Egen bil krävs

Arbetslivserfarenhet

Ingen arbetslivserfarenhet krävs

Dina arbetsuppgifter

I rollen som säljare arbetar du med att sälja Trinax produkter som bl.a. består av Tidrapportering, personalliggare & systemutveckling. Du etablerar nya kundrelationer samt upprätthåller och utvecklar de befintliga relationerna med kunderna. Du bokar dina möten själv och genomför dina kundbesök (till en början tillsammans med en kollega) och förväntas hålla dig à jour om marknadens utveckling och produktutveckling. Det du behöver kunna om Trinax produkter och tjänster erbjuder företaget dig i form av utbildning, träning och kunniga kollegor.

Övrigt

Lön

Fast lön med fördelaktig provision

Anställningsvillkor

Arbetstider: Måndag - Fredag 08:00 - 17:00

Arbetsplats

Trollhättan

Söka?

Maila in ditt CV och personaliga brev till jobb@trinax.se 
Eller ring Markus på 0520-290504 för att höra mer!

https://www.arbetsformedlingen.se/For-arbetssokande/Lediga-jobb/Platsbanken/annonser/22342197