Är du säljaren vi söker?

Vi välkomnar nu en riktigt vass säljare med hjärtat på rätt ställe. Vi söker dig som älskar att prata i telefon och träffa nya människor! Du ska ha en bred social kompetens och vara orädd för att ta nya kontakter. Trinax är just nu i en expansiv fas och vi söker säljare till vårt kontor i Trollhättan. Vi söker omgående en resultatfokuserade säljare!

Anställningsform
Heltid, Tillsvidare

Arbetstider
Mån-Fre: 08.00 - 17.00

Lön
Fast och rörlig lön

Arbetsort
Trollhättan

Vem är du?

Vi söker en person som har kunden i fokus! Vår vision är att du är van att jobba mot ett mål och har gärna en idrottsbakgrund. 

Din profil

För att lyckas i denna roll är det mycket viktigt att du har god egen drivkraft och att du är målfokuserad. Du är en person som har god hand med människor i olika roller inom organisationer, framförallt är du bekväm med att träffa nya personer. Initialt är du beredd på att arbeta hårt med många kalla samtal för att bygga upp en egen kundbas som du sedan kan arbeta vidare med.

I den här rollen är det även av högsta vikt att du har ett starkt ansvarskännande inför dina arbetsuppgifter och att du är strukturerad. Du är duktig på att planera och driva dina egna processer. Med andra ord, du kommer vara ansvarig för hela säljprocessen. Vi tror även på en ödmjuk framtoning gentemot kund och mycket handlar om att vara postiv och flexibel.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som säljare arbetar du med att sälja Trinax produkter som bl.a. består av Tidrapportering, personalliggare & CRM. Du etablerar nya kundrelationer samt upprätthåller och utvecklar de befintliga relationerna med kunderna. Arbetsuppgifterna består till huvuddel av nybearbetning & mötesbokning via telefon för att sedan träffa och skapa en relation med kunden. Det du behöver kunna om Trinax produkter och tjänster erbjuder företaget dig i form av utbildning, träning och kunniga kollegor.

EGENSKAPER VI SER HOS DIG:

Du kommer arbeta i ett mindre team med mycket eget ansvar. Utöver detta tror vi även att du har följande egenskaper:

Om Trinax AB

Vi är ett innovativt företag som strävar efter att ligga långt fram i utvecklingen. Vi behöver nu förstärka med ytterligare en säljare. Trinax är ett växande företag med den goda sammanhållningen. Här är utvecklingsmöjligheterna lika många som känslan är stark för teknisk innovation. Vårt trivsamma kontor ligger i Trollhättan, här jobbar totalt 17 glada personer uppdelat på programmerare, designers och säljare tillsammans i en kreativ och öppen miljö. Balans mellan arbete och fritid är viktigt för oss. Det ska vara roligt att vara på jobbet och därför arbetar vi engagerat med att ha en trevlig arbetsplats. Förutom att vi har ett intressant förmånspaket är vi grymma på att anordna aktiviteter, som till exempel afterworks, biljardturneringar, träning och jul- och sommarfester. 

Utbildning

Gymnasial utbildning

Språk


Svenska


Engelska

Körkort

Arbetslivserfarenhet

Ingen arbetslivsfarenhet krävs

Övrigt

Lön

Fast lön med fördelaktig provision

Anställningsvillkor

Arbetstider: Måndag - Fredag 08:00 - 17:00

Arbetsplats

Trollhättan

Söka?

Markus Karlén

Maila in ditt CV och personliga brev till jobb@trinax.se. Eller ring mig på 0520-290504 för att höra mer!

0520 - 290 504 markus@trinax.se