Säljare sökes!

Är du vår nästa säljare i Trollhättan?

Vill du vara med och hjälpa våra kunder att förenkla sin vardag? Då är du välkommen med din ansökan! Varje dag ser vi på Trinax AB till att våra kunder kan spara tid och pengar med hjälp av våra system och it-tjänster. Vi har en hög servicegrad och vet att det är det våra kunder uppskattar mest. För att stärka vårt säljteam och kunna hjälpa våra kunder ännu bättre, söker vi nu en erfaren och lösningsorienterad säljare till vårt team i Trollhättan.

Anställningsform
Heltid, Tillsvidare

Arbetstider
Mån-Fre: 08.00 - 17.00

Lön
Fast och rörlig lön

Arbetsort
Trollhättan

Om Trinax AB

Vi är ett innovativt och växande bolag med branschens bästa kollegor. Med ett gediget utbud av såväl egna produkter som tjänster inom IT och systemutveckling erbjuder vi våra kunder digitala helhetslösningar. Under de senaste åren har vi uppnått tillväxt i raketfart och fick under 2019 utmärkelsen som ett gasellföretag. I höst expanderade vi dessutom vår verksamhet genom att öppna nya kontor i både Västerås och Oslo.

Balansen mellan arbete och fritid är viktig för oss. Det ska vara roligt att vara på jobbet och vi arbetar därför kontinuerligt med att skapa en arbetsplats som våra medarbetare uppskattar att vara en del utav. Förutom att vi har ett intressant förmånspaket är vi duktiga på att anordna aktiviteter som after work, biljardturneringar, träningspass och personalaktiviteter.

Vårt kontor hittar du strax intill Trollhättans centrum – här arbetar i dagsläget 25 stycken anställda uppdelat på programmerare, designers, tekniker, projektledare säljare och testare tillsammans i en kreativ och öppen miljö. 

Till alla våra medarbetare erbjuder vi:

Vad kommer du arbeta med?

Din primära uppgift blir att vara Trinax ansikte utåt när det kommer till att upplysa såväl befintliga som nya kunder om våra kvalitativa tjänster och produkter. Du får ett stort eget ansvar och kommer att ingå i vår sälj- och marknadsavdelning.

Expempel på arbetsuppgifter

Bearbetning av existerande kunder, nykundsbearbetning, demovisning för kund, samt offert och orderhantering.

Din profil

Som säljare hos oss kommer du mestadels att bearbeta såväl befintliga som nya kunder, med tyngdpunkt på nya kunder. I tjänsten kommer du tillsammans med kunden ta fram rätt produktlösning, offerera, säkerställa produktion samt leverans. Du kommer att ingå i vår försäljnings- och marknadsavdelning, men du kommer att jobba självständigt mot dina kunder.

Då det är högt tempo och många tvära kast under en arbetsdag  lägger vi stor vikt i att du är lugn, strukturerad och gillar att ta ansvar. Våra kunder är väldigt varierande, både i storlek och geografiskt. Därför är det avgörande om du är en relationsbyggare och vet hur man jobbar mot olika människor inom diverse befattningsnivåer. Du har vana av att driva både kortare och längre affärsprocesser – gärna i projektform. Eftersom tjänsten har sin huvudsakliga placering i Trollhättan bor du inom lämpligt avstånd.

Vi arbetar mot tydliga mål och du ansvarar för din egen försäljningsbudget och för att du skall nå din fulla potential ger vi dig en grundlig utbildning samt löpande coachning. Vi ser gärna att du har varit säljare tidigare eller kan branschen. När du börjar hos oss får du utbildning dig samt ger dig all nödvändig kunskap för att lyckas i din roll.

Din arbetsuppgifter

Varför ska du bli säljare hos oss?

Utbildning

Gymnasial utbildning

Språk


Svenska


Engelska

Körkort

Arbetslivserfarenhet

Ingen arbetslivsfarenhet krävs

Övrigt

Lön

Fast lön med fördelaktig provision

Anställningsvillkor

Arbetstider: Måndag - Fredag 08:00 - 17:00

Arbetsplats

Trollhättan

Vi ser fram emot din ansökan!

Din ansökan och eventuella frågor skickas till jobb@trinax.se. Bifoga ditt CV och gärna ett personligt brev.

Sista ansökningsdagen är 2020-04-27.

Intervjuer sker löpande och vid intresse rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan omgående.

Sebastian Thekkethala

Maila in ditt CV och personliga brev till jobb@trinax.se. Eller ring mig på 0520-20 52 12 för att höra mer!

0520-20 52 12 sebastian@trinax.se