Ledigt jobb: IT-Support/Tekniker

IT-Support & tekniker

Vi söker nu en tekniker till vår serviceavdelning som vill vara med att hjälpa våra kunder att effektivisera deras IT-miljö.

Om Trinax AB

Vi är ett växande IT-tjänstföretag som grundandes 2007. Vår verksamhet innefattar IT-Support, Systemutveckling och digital produktion. Våra kunder är främst små och medelstora företag för vilka vi skapar attraktiva lösningar både inom system och IT-miljö.

Vi erbjuder allt ifrån försäljning av datorer/skrivare till omfattande system över olika plattformar där kundnyttan är i fokus. Vi hjälper kunder med långsiktiga projekt både på plats som på vårt kontor i Trollhättan. Utöver våra kunders uppdrag har vi även egenutvecklade programvaror som vi marknadsför och säljer inom Norden.

Vem är du?

Vi söker dig som stämmer in på följande krav:
- Relevant eftergymnasial utbildning och/eller arbetslivserfarenhet inom IT

Meriterande:
- Kunskaper inom automatiserad klienthantering
- Kunskaper inom övervakningsprodukter
- Certifieringar inom relevanta områden

Vad ska du göra?

Din roll är initialt i vår servicedesk, men planen är att du inom kort ska utvecklas till att bli specialist hos oss och komma ut och göra service på plats hos kunderna.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ge kunderna bästa möjliga service genom first och second line-support över mail och telefon. Vi söker en driven personer som vill utvecklas i snabb takt och på kort tid specialisera sig inom digital infrastruktur.

Exempel på arbetsuppgifter:

Vad vi erbjuder

På Trinax har vi högt i tak och att ha roligt när vi arbetar är en självklarhet för oss. För rätt person erbjuder vi en riktigt trevlig arbetsplats med branschens bästa kollegor. Vi är ett mindre företag fast med stora kunder och sysselsätter idag 13 personer vilket gör att vi har korta beslutsvägar och en god sammanhållning.

Skicka ditt CV & eventuellt personliga brev till jobb@trinax.se så hör vi av oss.

Vi intervjuar kandidater löpande så vi ber om din ansökan omgående.