Vi söker en marknadsansvarig

Vi söker en Marknadsansvarig som ska ansvara marknadsföringen av Trinax samtliga delar. Som Marknadsansvarig arbetar du nära samtliga verksamheter och är delaktig i alla marknadsprocesser. Du har placering på vårt huvudkontor i Trollhättan och sitter med i vår ledning.

Uppgifter

Utforma, ansvara och följa upp marknadsföringsplan, aktiviteter samt budget. Till din hjälp har du två resurser. Du säkerställer utförandet av aktiviteter och all marknadsförings-kommunikation. Vidare ansvarar du för att uppdatera våra kanaler i sociala medier, uppdaterar våra hemsidor, säljmaterial, trycksaker och annat marknadsmaterial samt skapar våra nyhetsbrev.

Kompetens

Du är intresserad av och mycket kunnig i digital marknadsföring. Du har relevant gymnasieutbildning, minst tre års erfarenhet av liknande tjänst, haft budgetansvar och älskar att skriva och skapa säljande texter. Du har ett tekniskt intresse, har mycket god datavana och kan hantera sociala medier. Vidare talar och skriver du obehindrat svenska och engelska.

Viktiga egenskaper

Du är driven, van vid att ta eget ansvar och av att arbeta helt självständigt. Du gillar att arbeta i ett högt tempo där dagarna kan se helt olika ut. Krav är att du är idérik och en duktig skribent. Du är flexibel och en glad och positiv kreatör som gillar att jobba i team.

Anställningsform

Tillsvidareanställning, 80-100 %, placering i Trollhättan.

Ansökan

Skicka ansökan med meritförteckning till jobb@trinax.se senast 25 juni. Vid frågor om tjänsten kontakta Fredrik Yli-Luopa på 0520-290 500.

Rekrytering sker fortlöpande.