Vi söker en marknadsansvarig

Vi söker en marknadsansvarig

Vi söker en Marknadsansvarig som ska ansvara marknadsföringen av Trinax samtliga delar. Som Marknadsansvarig arbetar du nära samtliga verksamheter och är delaktig i alla marknadsprocesser. Du har placering på vårt huvudkontor i Trollhättan och sitter med i vår ledning.

Anställningsform
Tillsvidare, 80-100%

Arbetstider
Mån-Fre: 08.00 - 17.00

Lön
Fast lön

Arbetsort
Trollhättan

Kompetens

Du är intresserad av och mycket kunnig i digital marknadsföring. Du har relevant gymnasieutbildning, minst tre års erfarenhet av liknande tjänst, haft budgetansvar och älskar att skriva och skapa säljande texter. Du har ett tekniskt intresse, har mycket god datavana och kan hantera sociala medier. Vidare talar och skriver du obehindrat svenska och engelska.

Viktiga egenskaper

Du är driven, van vid att ta eget ansvar och av att arbeta helt självständigt. Du gillar att arbeta i ett högt tempo där dagarna kan se helt olika ut. Krav är att du är idérik och en duktig skribent. Du är flexibel och en glad och positiv kreatör som gillar att jobba i team.

Dina arbetsuppgifter

Utforma, ansvara och följa upp marknadsföringsplan, aktiviteter samt budget. Till din hjälp har du två resurser. Du säkerställer utförandet av aktiviteter och all marknadsförings-kommunikation. Vidare ansvarar du för att uppdatera våra kanaler i sociala medier, uppdaterar våra hemsidor, säljmaterial, trycksaker och annat marknadsmaterial samt skapar våra nyhetsbrev.

Om Trinax AB

Vi är ett innovativt företag som strävar efter att ligga långt fram i utvecklingen. Vi behöver nu förstärka med en marknadsansvarig. Trinax är ett växande företag med den goda sammanhållningen. Här är utvecklingsmöjligheterna lika många som känslan är stark för teknisk innovation. Vårt trivsamma kontor ligger i Trollhättan, här jobbar totalt 19 glada personer uppdelat på programmerare, designers och säljare tillsammans i en kreativ och öppen miljö. Balans mellan arbete och fritid är viktigt för oss. Det ska vara roligt att vara på jobbet och därför arbetar vi engagerat med att ha en trevlig arbetsplats. Förutom att vi har ett intressant förmånspaket är vi grymma på att anordna aktiviteter, som till exempel afterworks, biljardturneringar, träning och jul- och sommarfester. 

Anställningsform

Tillsvidareanställning, 80-100%

Anställningsvillkor

Arbetstider: Måndag - Fredag 08:00 - 17:00

Arbetsplats

Trollhättan

Söka?

Fredrik Yli-Luopa

Skicka ansökan med meritförteckning till jobb@trinax.se senast 25 juni. Vid frågor om tjänsten kontakta mig. Rekrytering sker fortlöpande.

0520 - 188 99 fredrik@trinax.se