Ledigt jobb: Systemutvecklare/Programmerare PHP

Om Trinax AB

Trinax är den personliga webb- och systemutvecklingsbyrån med branschens trevligaste personal. Vi vågar gå emot strömmen och tycker att mötet mellan kund och leverantör ska vara rakt, ärligt och ge resultat.

Vårt trivsamma kontor ligger i Trollhättan, här jobbar programmerare , designers och säljare tillsammans i en kreativ och öppen miljö.

Vi på Trinax tror på rak kommunikation med en klar bild hur ett färdigt resultat ska se ut , vi är stolta över att kunna leverera professionella resultat presenterat på ett pedagogiskt sätt.

Vi vet att detta sätt att utveckla och driva projekt leder till långsiktiga relationer och nya kunder. Vidare så tror vi även att om man har passion för det man jobbar med så märks det defintiivt på slutresulatet, likväl som det är viktigt att ha kul på vägen dit. Därför uppmuntrar vi en levande & vibrant kontorsatmosfär med mycket glädje och humor samtidigt som vi tar våra affärer på högsta allvar.

Om dig

Vi söker dig som har ett gediget intresse för PHP-utveckling och erfarenhet av MVC-ramverk. Som System & webbutvecklare hos oss får du stort ansvar direkt. Du jobbar med ny teknik och skapar applikationer och effektiviserar för våra kunder.

Du är en problemlösare och har väldigt lätt för dig att sätta dig in i nya miljöer. Du har stor teknisk kunskap och har helst ett par års erfarenhet av utveckling i PHP med spetskompetens inom backend. För att passa in i vårt team behöver du ha en törst för kunskap så väl som att dela med dig av den , du bör också trivas i en miljö där kulturen är öppenhet , kreativitet och högt i tak.

Vad ska du göra?
Dina arbetsuppgifter kan variera beroende på våra kunders behov. Vi utvecklar allt ifrån komplexa system till enklare webbsidor så därför ser vi gärna att du har en bred kompetens fast med huvudfokus på backend-utveckling.

Exempel på arbetsuppgifter:
-Systemutveckling med PHP, JavaScript, HTML, CSS och MySQL.

Krav:
-Goda kunskaper i PHP, HTML, MySQL
-Viss tidigare erfarenhet av att jobba i MVC-ramverk.
-Kännedom om agila metoder såsom Scrum eller Kanban är meriterande.
-Erfarenhet av JavaScript / Jquery är ett plus.
-Bekväm att arbeta med versionshanteringsverktyg, t.ex. GIT / SVN.
-Du pratar och förstår svenska obehindrat (dina kollegor här pratar svenska)
-Högskoleutbildning är meriterande men INTE ett krav.
 

Lön/Anställningsvillkor

Fast lön
Heltid Tillsvidare

Kontaktpersoner

Fredrik Yli-Luopa,VD
jobb@trinax.se
0520 - 290 500
0520 - 188 99