Miljö & arbetsklimat

Hur arbetar vi för en hållbar planet?

Trinax Besökssystem är användarvänligt och effektivt – både för dig och besökaren. Med ett flertal behjälpliga  funktioner får du snabbt information som förenklar i en vardag fylld med trevliga möten. Det skapar dessutom ett tryggt, förtroendegivande och professionellt intryck hos dina besökare när det anländer till mötesplatsen.


Miljö

Arbetsklimat

Vi vill att alla i personalen ska trivas och tycka om att gå till jobbet. Det är därför viktigt för oss att investera i långsiktiga förmåner och resurser som gynnar våra anställda i såväl arbetsliv som privatliv. Mår vår personal bra, så mår Trinax bra!


Trinax Besökssystem

Gemensam träning

Vi har schemalagt en timma varje vecka för att tillsammans genomföra ett träningspass med vår personliga tränare. Tränar man, bjuder vi på mat!

Personalevent

Vi är duktiga på att skapa gemenskap genom att planera kontinuerliga och varierande personalevent.

Ergonomi

Vi väljer möbler och utrustning som säkerställer att vår personal kan arbeta ergonomiskt under hela sin arbetsvecka.

Mångfald

Vi ser positivt på mångfald och strävar efter att skapa en arbetsplats där våra olikheter och erfarenheter kan komplettera varandra.

Lyhördhet

Vi är lyhörda eftersom vi vill skapa ett klimat där alla vågar uttrycka sina tankar och idéer. Vi tror att detta är vår nyckel till framgång.

Sjukvårdsförsäkring via KRY

Vi har ett samarbete med Kry som låter våra anställda komma i kontakt med en läkare eller psykolog helt kostnadsfritt, när de vill.

Gratis frukt & kaffe

Vi fyller på fruktskålen och ser till att det alltid finns kaffe redo får vår personal.

Förmånspeng

Varje år får våra anställda en fast summa att spendera på arbetsrelaterad utrustning.