Årets Företagare: Fredrik Yli-Luopa

När Företagarna i Trollhättan den 27 januari anordnade galan #gotrollhattan för att hylla de främsta prestationerna inom Trollhättans näringsliv 2022, belönades vår grundare och VD Fredrik Yli-Luopa med priset som ”Årets företagare 2022”.

"Det är en stor ära och ögonblick av stolthet för mig personligen, men det är också ett erkännande av det fantastiska arbete som vi har gjort tillsammans som Trinax. Vi har visat Trollhättan och Sverige vad vi är kapabla till och jag är så tacksam för varje medarbetare och deras bidrag till vår framgång. Låt oss fortsätta att arbeta hårt, utmana oss själva och alltid sträva efter att bli bättre. Tack igen till mina medarbetare för er hängivenhet och engagemang."

Vår delägare Markus Karlén var även nominerad i kategorin ”Årets unga företagare 2022”.

”Otroligt kul att vara nominerad och att det når ut att vi lägger ner vår tid, kraft och själ i Trinax. Men oavsett nomineringar så hade inget varit möjligt utan vår personal. Vi bygger Trinax tillsammans och kommer att fortsätta göra det för att slå nya målsättningar och skapa ett kunderbjudande i världsklass"

Vi på Trinax tackar för en fantastisk gala och vill rikta ett stort grattis till alla övriga pristagare och nominerade.

Vi fortsätter vår resa framåt i raketfart, nu med ännu mer självförtroende i ryggen

Ps. Läs gärna intervjun med Fredrik på Företagarnas hemsida här. Nu håller vi tummarna för kommande region och riks-kval framöver.