Blüchers Entreprenad: En framgångssaga

Vi har haft förmånen att följa Blüchers Entreprenad på deras imponerande resa ända sedan 2011, när de blev en av våra första kunder. Andreas Fagerberg, en av personerna bakom spakarna, delar med sig av deras erfarenhet av Trinax Tid & Projekt.

 

Andreas Fagerberg på Blüchers Entreprenad

"För oss har det varit ovärderligt”, säger Andreas Fagerberg på Blüchers Entreprenad.

 

”Vår verksamhet har växt med flera nya områden från starten: Bygg och maskinentreprenad samt borrning och sprängning. För oss har det varit ovärderligt att kunna använda samma system för allt, vilket gjort resan mycket enklare och mer kostnadseffektiv.”

 

Och det är ju det som är grundtanken med Trinax Tid & Projekt – ett verktyg för alla områden i din verksamhet, från tidrapportering och projektplanering till offerter och fakturering. Oavsett om det är maskinentreprenad eller borrning på agendan.


”Vi har en fantastiskt öppen och bra dialog med Trinax som sätter sig in i vår vardag när vi pratar lösningar.”

 

På Trinax sätter vi stort värde på att på riktigt bry oss om våra kunder och sträva efter att förstå deras vardag och unika behov. Det är genom att sätta oss in i deras situation och komma fram till lösningar som vi kan göra verklig skillnad.

Vi är otroligt tacksamma för förtroendet från Andreas Fagerberg och Blüchers Entreprenad. Deras resa är en inspirerande framgångssaga som vi är stolta över att vara en liten del av.

Läs mer om Trinax Tid & Projekt och se hur vårt verktyg kan hjälpa er.

 

Tillbaka