Digital utläggshantering med kvittotolk

Analog administration av utlägg kan vara ett tidskrävande arbete. Det gäller att ha koll på alla kvitton, vem som har lämnat in dem, vilket projekt det gäller och hur summan ska hanteras. Vår utläggsmodul med kvittotolk digitaliserar hela processen.

Vi tolkar era kvitton

Med modulen "Utlägg & kvittotolk" i Trinax Tid & Projekt kan anställda enkelt rapportera in olika typer av utlägg. Man tar bara kort på sitt kvitto, laddar upp detta och anger beskrivning och eventuell koppling till arbetsorder. Därefter tolkas kvittot av Artificiell intelligens (AI) och presenteras på skärmen för bekräftande av användaren.

När utlägget har rapporterats in så får systemadministratören en notis om att behandla detta. Det finns då möjlighet att godkänna eller neka utlägget med en kommentar, samt alternativ för pengasumman. Ska utlägget faktureras eller betalas ut till den anställda direkt eller vid löning? Det avgör ni själva.

Utläggstyper & integrationer med affärssystem

När modulen installeras i erat system så kommer den med ett gäng standardtyper vad det gäller utlägg. Vi erbjuder dock fullständig kontroll av dessa - så att ni kan lägga till, redigera och ta bort utläggstyper för att matcha er verksamhet. Om ni har Visma eller Fortnox som affärssystem och har integrerat dessa så kan vi dessutom koppla samman utläggstyperna mellan systemen.

Tillbaka