En smidigare vardag hos Bergs Bygg

Vi älskar att höra våra kunder berätta om hur våra produkter förändrat deras vardag till det bättre. Ett sånt exempel är Bergs Bygg, där Joakim Berg delar sina tankar om hur Trinax Tid & Projekt har revolutionerat deras administrativa arbete.

 

Joakim Berg, Bergs Bygg om Trinax Tid & Projekt
"Vår vardag är grymt smidig nu", säger Joakim Berg på Bergs Bygg. 

 

"Vi på Bergs Bygg har tillsammans med Trinax arbetat fram en vardag för oss som är grymt smidig. Mindre admin, mer tid till arbete, bättre koll och uppföljning utan att vi behöver stressa och leta efter uppgifter. Det är lika enkelt att göra saker på kontoret som ute hos kund."

 

Det är ju precis det vi vill uppnå med våra produkter. Genom att digitalisera arbetsuppgifter och erbjuda en smidig helhetslösning, vill vi ge företag som Bergs Bygg möjligheten att fokusera på det de är bäst på - att bygga och serva sina kunder.

 

”Vi har under året lagt till en el-verksamhet utöver vårt byggbolag och arbetar med den i samma systemlösning. Det, ihop med tidbesparande kopplingar till både Fortnox och Visma Lön gör mitt liv mycket enklare idag!"

 

Vi på Trinax brinner för att hjälpa företag som Bergs Bygg att förenkla sin vardag och få mer gjort. Vi är väldigt stolta över att vara en del av deras resa mot en smidigare och mer lönsam vardag.

Är du nyfiken på hur Trinax Tid & Projekt kan hjälpa dig? Kika här eller kontakta oss.

 

Tillbaka