Enkel projektplanering

Nu lanserar vi "Byggplaneraren" i Trinax Tid- & Projekthantering. Ett Gantt-schema med färgkodade moment i en klassisk vattenfallsmodell för att styra upp projektens tidplaner. Perfekt att dela som länk till inblandade eller visa på en kontors-TV.

Testa gratis

En helhetsbild över tid

Vid större bygg- och entreprenadprojekt så är det många moment som behöver klaffa för att deadlinen ska kunna uppnås. Det finns ofta anlitade underentreprenörer från olika håll som ska in och slutföra sina etapper för att nästa gäng ska kunna börja sitt. Med "Byggplaneraren" skapar du enkelt upp moment och justerar tiden med drag-n-drop-funktion. Du kan dessutom smidigt koppla samman de som är beroende av varandra, så att slutdatumet för moment B automatiskt förskjuts om moment A skulle påverkas i tid.

Det fina med lösningen är också delningsmöjligheten - varje tidplan får en unik länk som går att sprida till inblandade aktörer. Att alltid ha tillgång till en uppdaterad version av Gantt-schemat, snarare än ett utskrivet ark eller en förlegad excel-fil, minimerar kommunikationsbrister. Länken fungerar även utmärkt att visa upp på en kontors-TV, för en högupplöst helhetsbild av projektet över tid.

Tillbaka