Enkel projektplanering

Nu lanserar vi tillvalet Tidplan i Trinax Tid & Projekt. Det är ett överskådligt flödesschema med färgkodade moment i en klassisk vattenfallsmodell, ett sk. Gantt-schema. Få full koll på projektets alla moment från start till mål och dela med dig av planen till dina kunder eller visa den på en tv i fikarummet.

Boka demo

Automatiskt aktuellt

Vid större bygg- och entreprenadprojekt är det många moment som behöver klaffa för att deadlinen ska hållas. Ofta är det flera olika underentreprenörer som ska slutföra sina etapper innan nästa gäng ska kunna börja med sitt. Med tillvalet Tidplan skapar du enkelt upp momenten och justerar start- och sluttid med drag-and-drop-funktion. Du kan dessutom smidigt koppla samman de som är beroende av varandra, så att slutdatumet för moment B automatiskt förskjuts om moment A skulle påverkas i tid.

Högupplöst överblick

Varje tidplan får en unik länk som du kan dela med alla inblandade parter. Att alltid ha tillgång till en uppdaterad version av Gantt-schemat, snarare än ett utskrivet ark eller en inaktuell Excel-fil, minimerar risken för missar i kommunikationen, både internt och till kund. Länken fungerar även utmärkt för att visa upp projektplaneringen på en kontors-TV, för en högupplöst överblick av projektet, från start till mål.

Tillbaka