God Jul & Gott Nytt År!

2022 har varit ett händelserikt år för oss på Trinax med många spännande projekt och nyutvecklingar tillsammans med våra kunder och partners.

En av de större händelserna var uppdelningen av Trinax System och Trinax IT i två separata bolag, där Jerry Johansson tog över Trinax IT och döpte om det till EyeTea Sweden AB. I samband med det flyttade EyeTea till egna nya lokaler. Detta möjliggör att vi nu kan lägga ännu större fokus på vårt mål, att leverera Sveriges bästa Tid & Projektsystem för hantverksbranschen.

Vi har växt och välkomnat nya medarbetare till teamet, som nu är 29 personer starkt igen. Vi är även extra stolta över att vi i höstas fick vår fjärde DI Gasell-utmärkelse i rad, vilket gör att vi nu kan kalla oss MästarGasell.

Under året har vi också släppt en mängd nya funktioner i Trinax Tid & Projekt, bland annat Byggplaneraren, KMA-hantering och EDI-koppling mot grossister. Om du inte har sett dem än ska du inte tveka att höra av dig till oss för en visning - vi kan erbjuda den antingen på plats hos er eller digitalt.

Vi vill rikta ett stort tack till alla våra vänner, kunder, partners och leverantörer för ett fantastiskt år tillsammans. Men vi vill inte glömma bort att rikta ett speciellt tack till våra medarbetare för deras hårda arbete, samarbete, kreativitet och kämparglöd. Det är tack vare dem som vi kan skapa magi. Tillsammans ser vi fram emot 2023 där vi har massor med spännande saker inplanerade.

Vi önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Fotografi på Fredrik Yli-Luopa

Fredrik Yli-Luopa
VD