Kunden för stunden: Göteborgs Betongborrning

En halvtimme norr om Göteborg hittar vi inte bara tätorten Göta, utan även en starkt lysande stjärna i betongbranschen – Göteborgs Betongborrning. Sedan 1976 har de ingjutit förtroende och respekt hos både kunder och leverantörer med sin breda kompetens och genomgående höga kvalitet.

Mattias Jonsson

 

Under ledning av Mattias Jonsson, VD och ensam ägare, har företaget inte bara cementerat sin plats i branschen utan har också lyckats med bedriften att växa och blomstra under de senaste 15 åren.

Med ett team på 50 anställda har Göteborgs Betongborrning specialiserat sig på allt inom betonghåltagning och rivning samt PCB- och asbestsanering. Men vägen till framgång har inte alltid varit spikrak. Innan de skaffade Trinax Tid & Projekt 2016, kämpade företaget med manuell hantering av sina arbetsprocesser, vilket resulterade i både förlorad tid och missade faktureringsmöjligheter.

”Det var mycket som gick förlorat i den manuella hanteringen. Många timmar och mycket material missades att faktureras till kund.”

När de väl tog steget bort från papper och kalkylark förändrades allt. Trinax Tid & Projekt inte bara effektiviserade arbetet, utan gav dem också den efterlängtade transparensen mot kund. Genom projektuppföljning och fotodokumentation kunde de nu rapportera till kunderna på ett mer övertygande sätt än tidigare.

”Att direkt kunna delge information till utförare, både i skrift och med bilder och ritningar, har varit en game changer för oss. Nu har vi mycket bättre möjlighet till budgetering och att se vad som inte är fakturerat."

Men det var inte bara själva verktyget som imponerade på Göteborgs Betongborrning. Det var också samarbetet och kommunikationen med säljare och support som gjorde skillnaden.

"Dialogen har varit enormt bra. De har en suverän förmåga att fånga upp våra behov och har en otrolig branschkännedom."

Och resultaten talar för sig själva. Sedan implementeringen av Trinax Tid & Projekt har Göteborgs Betongborrning sett en imponerande tillväxt. Omsättningen har nästan dubblats och antalet anställda har ökat från 30 till 50 personer. Även under lågkonjunkturen har de lyckats stå starka och möta efterfrågan på marknaden.

"Idag är vår största begränsning, och jag tror även för branschen i stort, resursbristen. Vi har helt enkelt inte tillräckligt med personal för att möta efterfrågan."

Med Trinax Tid & Projekt i högsta hugg är Göteborgs Betongborrning därför redo att fortsätta växa och leverera högkvalitativa tjänster till sina kunder, samtidigt som de behåller kontrollen över sina processer.

 


 

Är du nyfiken på verktyget som gjort hela skillnaden för Göteborgs Betongborrning? Läs mer om Trinax Tid & Projekt och tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer.

 

Tillbaka