Nyanställningar i augusti

Trinax fortsätter att växa så det knakar! I augusti månad så förstärkte vi både sälj- och utvecklingsteamet med nya stjärnskott! Nu är vi uppe i totalt 28 anställda och närmar oss 30-strecket med stadiga kliv.

Om stjärnskotten

Först in var William Käkelä - en energispridare med framåtanda som med sin systemutvecklar-bakgrund hoppas kunna komplettera sina säljkollegor med nyttig insikt om programmering och estimering. Med tanke på att William gjorde sin LIA-period här på Trinax så är han redan väl hemmastadd och bidrar till god stämning på kontoret. Klicka här för att gå till personalsidan där du kan läsa Williams intervju.

Någon vecka senare klev ytterligare ett bekant ansikte in på bygget. Systemutvecklaren Mattias Åberg som har arbetat på Trinax tidigare är nämligen tillbaka efter några års frånvaro. Förutom att programmera så kommer han även att ta rollen som serveransvarig. Det innebär att han ska se till att vi har en servermiljö som är driftsäker, lättanvänd och anpassad för vår verksamhet. Klicka här för att gå till personalsidan där du kan läsa Mattias intervju.

Tillbaka