Systemutvecklare - Se hit!

Välkommen till Trinax i Trollhättan!

Vi är ett innovativt företag som strävar efter att ligga långt fram i utvecklingen. Vi behöver nu förstärka med ytterligare 3 utvecklare. Trinax är ett växande företag med den goda sammanhållningen. Här är utvecklingsmöjligheterna lika många som känslan är stark för teknisk innovation.

Om Trinax AB

Trinax är den personliga systemutvecklingsbyrån med branschens trevligaste personal. Vårt trivsamma kontor ligger i Trollhättan, här jobbar totalt 11 glada personer uppdelat på programmerare, designers och säljare tillsammans i en kreativ och öppen miljö.

Balans mellan arbete och fritid är viktigt för oss. Det ska vara roligt att vara på jobbet och därför arbetar vi engagerat med att ha en trevlig arbetsplats. Förutom att vi har ett intressant förmånspaket är vi grymma på att anordna aktiviteter, som till exempel afterworks, biljardturneringar, träning och jul- och sommarfester.

Vi på Trinax tror på att om man har passion för det man jobbar med så märks det definitivt på slutresultatet, likväl som det är viktigt att ha kul på vägen dit. Därför uppmuntrar vi en levande och öppen kontorsatmosfär med mycket glädje och humor samtidigt som vi tar våra affärer på högsta allvar.

Om dig

Vi söker dig som har ett intresse av att hjälpa våra kunder att utveckla sin verksamhet genom att bygga nya och vidareutveckla befintliga systemlösningar. Du gillar att samarbeta och vill gärna utvecklas och lära dig mera. Vi satsar på din fortbildning och erbjuder en miljö där du kan utvecklas tillsammans med mer erfarna kollegor.

Du är en problemlösare som har ett gediget intresse för PHP-utveckling och erfarenhet av MVC-ramverk. Som systemutvecklare hos oss får du stort ansvar direkt. Du jobbar med ny teknik och skapar applikationer och effektiviserar vardagen för våra kunder.

Du har stor teknisk kunskap och har helst ett par års erfarenhet av utveckling i PHP med spetskompetens inom backend. För att trivas i denna roll bör du uppskatta ett högt tempo, vara drivande, flexibel och snabbt kunna sätta dig in i nya uppgifter.

Vad ska du göra?
Dina arbetsuppgifter kan variera beroende på våra kunders behov. Vi utvecklar allt från komplexa system till enklare applikationer så därför ser vi gärna att du har en bred kompetens fast med huvudfokus på backend-utveckling.

Exempel på arbetsuppgifter:
-Systemutveckling med PHP, JavaScript, HTML, CSS och MySQL.

Krav:
-Goda kunskaper i PHP, HTML, MySQL
-Viss tidigare erfarenhet av att jobba i MVC-ramverk.
-Erfarenhet av JavaScript.
-Bekväm att arbeta med versionshanteringsverktyg, t.ex. GIT / SVN.
-Du pratar och förstår svenska obehindrat (dina kollegor och kunder här pratar svenska)
-Högskoleutbildning är meriterande men INTE ett krav.

Till alla våra medarbetare erbjuder vi

Lön/Anställningsvillkor

Fast lön
Heltid Tillsvidare

Kontaktpersoner

Fredrik Yli-Luopa,VD
jobb@trinax.se
0520 - 290 500
0520 - 188 99

Tillbaka