Ta ditt KMA-arbete till nästa nivå!

I Trinax Tid- & Projekthantering har du nu chansen att växla upp ditt KMA-arbete. Vi erbjuder nämligen möjligheten att skapa KMA-mallar med kopplade kontrollplaner, miljöplaner, arbetsmiljöplaner och egenkontroller - för återanvändning i dina projekt.

Boka demo

Ett professionellt intryck

Genom att skapa KMA-mallar för olika typer av arbeten så kan du snabbt och smidigt få all dokumentation på plats vid nya projekt. Det effektiviserar uppstartsprocessen och tydliggör både internt och externt vilka krav som ställs och vilka rutiner som råder. De kopplade egenkontrollerna ser även till att obligatoriska arbetsuppgifter bockas av och att inget faller mellan stolarna.

De styrande dokument som ingår i en KMA-plan är dock inte alltid helt enkla att formulera. I ett samarbete med juristbyrån Freja Partner AB kan vi därför erbjuda ett mallpaket med upp emot hundra kvalitetssäkrade dokument för olika ändamål. Allt ifrån just arbetsmiljöplaner och egenkontroller till kategorier så som arbetsrätt, bolagsrätt, entreprenadjuridik och GDPR. Uppdatera bara mallarna med uppgifter från ditt bolag så får ni en trygg, proffsig och framtidssäkrad KMA-hantering på nolltid utan onödigt krångel.