Trinax AB ingår partnerskap med Helix Kapital

Trinax AB ingår partnerskap för tillväxt med Helix Kapital, ett svenskt tillväxtorienterat investeringsbolag. Trinax grundare och delägare kommer tillsammans med Helix Kapital att accelerera bolagets expansion i Norden.

 

Trinax erbjuder en marknadsledande modulbaserad mjukvara för tidrapportering och projekthantering som effektiviserar kundernas arbetsflöden. Genom branschspecifika tilläggsmoduler underlättas kundernas vardag. Trinax har haft en imponerande tillväxt vilket bland annat har resulterat i Gasell-utmärkelser år 2019, 2020, 2021 och 2022. Under 2020 tog Trinax även steget in på den norska marknaden och idag anställer bolaget totalt 28 anställda.

”Trinax grundades 2010 då vi såg att ett ökat digitaliseringsbehov i bygg- och fastighetsservicebranschen. Vi har sedan start utvecklat en mjukvaruprodukt med hög kvalité och användarvänlighet. Marknaden har fortsatt en begränsad digitaliseringsgrad vilket betyder att tillväxtpotentialen för oss är enorm. Vi har starkt självförtroende i vår produkt och leveranskapacitet och vi ser fram emot att tillsammans med Helix fortsätta leverera en högklassig användarupplevelse till nuvarande och framtida kunder.” säger Fredrik Yli-Luopa, grundare och VD på Trinax.

Villkoren för affären offentliggörs inte.

Kontaktinformation

Fredrik Yli-Luopa, Trinax
Tel: +46 520 188 99
E-post: fredrik@trinax.se

Joakim Karlsson, Helix Kapital
Tel: +46 733 904 435
E-post: joakim.karlsson@helixkapital.se

Om Trinax

Trinax etablerades 2010 och förser projektbaserade verksamheter med modulbaserad mjukvara för tidrapportering och projekthantering. Utöver en egenutvecklad mjukvara erbjuder även Trinax systemutvecklingstjänster för kunder med specifika önskemål. Huvudkunderna finns sig inom bygg, fastighetsservice samt teknisk installation.

Om Helix Kapital

Helix Kapital är ett svenskt tillväxtorienterat investeringsbolag som investerar i mindre onoterade nordiska bolag. Helix söker verksamheter med bevisade och lönsamma affärsmodeller i branscher som stöds av långsiktiga tillväxttrender.