Trinax Körjournal ger dig mer för mindre

Visste du att Trinax Körjournal inte bara är en marknadsledande körjournal med allt du behöver för företagets flotta? Vi matchar dessutom priset om du har en billigare likvärdig lösning idag.

Trinax Körjournal

 

Du pluggar bara in den medföljande körjournalsenheten – i ditt OBD-uttag, via bilbatteriet eller i 12-voltsuttaget – innan du loggar in i appen och kopplar ihop enheterna med rätt fordon och förare. Sedan är det bara att tuta och köra. Alla resor registreras automatiskt och du kan se var bilarna befinner sig i realtid. Rapporter och underlag laddar du ner eller skickar till din mejl med ett klick. Lätt som en plätt.

Integrera och få ännu mer

Om du redan njuter av fördelarna med Trinax Tid & Projekt eller Trinax Tid kan du dessutom, med hjälp av en integration till Trinax Körjournal, hantera företagets alla fordon och körjournaler direkt i ditt projektverktyg. Det blir faktiskt inte så mycket smidigare än så.

Hur funkar det?

Så snart du satt upp dina fordon, förare och eventuella scheman i körjournalsappen kan du sedan sköta det mesta direkt från projektverktyget. Där kan du byta mellan privat- och tjänsteresor, slå ihop resor och plocka ut dina körjournaler. Du kan även sätta upp Geozones för dina projekt och på så sätt få med syften på dina resor automatiskt. Resultatet blir ännu mindre manuellt arbete och kompletta körjournaler till Skatteverket.

It’s a match!

Vi tycker inte att det ska kosta skjortan att spara tid. Därför kommer vi, om du har en likvärdig körjournal till ett lägre pris idag, att matcha det priset. Hör av dig till oss så tar vi fram den bästa lösningen, till det bästa priset, för just dig.

 


 

Nyfiken? Läs mer om Trinax Körjournal här.

Tillbaka