Låt oss ge ett kostnadsfritt förslag

Att prata med oss kostar inget. Vi lovar. Tvärtom så blir vi blir glada om vi får möjligheten att lämna offert eller snacka marknadsföring med dig. Använd formuläret nedan eller slå oss en signal så ska vi göra allt vi kan för att lämna en kostnadsriktig offert. Priset på en hemsida varierar beroende på dess omfång, vilka krav som ställs på utseendet, dess funktioner, teknik och uppdateringsmöjligheter.

Varje kund har en unik verksamhet och därför använder vi inte färdiga mallar, utan skapar en ny design åt varje kund utifrån deras behov. Våra kunder återfinns i olika branscher och har således olika behov och för alla är en hemsida ett professionellt marknadsföringsverktyg. Vi använder även inga halvfabrikat så som Wordpress, Joomla eller liknande utan skapar allt själva - från grunden. Det är vad vi kallar riktig webbutveckling.

Fyll i formuläret nedan och tryck på knappen Vi kontaktar dig för att få veta mer om dina behov och ställer därefter, om så önskas, samman en kostnadsfri offert.

Kontaktinformation

Ju mer information du fyller i dessto enklare är det att ge en korrekt offert. Du behöver inte ha ett företag för att fylla i förfrågan, vi gör hemsidor åt privatpersoner också.

Genom att fylla i nuvarande hemsida underlättar ni för oss om vi ska flytta innehåll från en befintlig hemsida och för att få lite mer information om ert företag.

Serviceavtal

Önskar du hjälp med uppdatering under året och vill även ha en offert på ett serviceavtal?

Tjänster / Moduler

Är det några speciella funktioner som du gärna vill ha på din hemsida? Har du tänkt dig att sälja något direkt på hemsidan? Vilka delar skall vara enkla att uppdatera själv?

Beskrivning av dina önskemål

Här kan du skriva om du har några särskilda krav på din nya hemsida.

Intresserad av att veta mer?

Mitt namn är Fredrik och kommer gärna och berättar mer om oss på Trinax och kollar över era behov och ser ifall vi kan hjälpa er! Mig når du med nedanstående uppgifter.

Väl mött!