Bli återförsäljare

Tjäna pengar på att hjälpa dina kunder! Som återförsäljare till Trinax får du inte bara en del av vinsten – du hjälper även dina kunder att spara både tid och pengar. Varmt välkommen att kontakta oss för vidare information.

Fördelar med att bli återförsäljare

Hjälp era kunder

Våra system gör vardagen enklare för våra kunder. Som återförsäljare får du möjlighet att hjälpa dina kunder när de behöver det mest.

Bra kick-back

Det ska löna sig att vara återförsäljare till oss på Trinax. Vi erbjuder därför en ordentlig kick-back för varje avslutad affär.

Vi står för supporten

Vi står för all support! Alla kunder som köper något av våra system har automatiskt tillgång till vår förstklassiga support.

Kvalitativa produkter

Hjälp dina kunder att spara såväl tid som pengar! Våra kvalitativa produkter hjälper dina kunder att förenkla arbetsdagen i flera aspekter.

Tjäna på att hjälpa andra

Tjäna pengar samtidigt som du erbjuder dina kunder förstklassiga och tidsbesparande system. Som återförsäljare till Trinax skapar du ett mervärde för dina kunder genom att erbjuda kvalitativa och enkla produkter som ett tillägg i ditt egna utbud. Du får även en generös kick-back för varje avslutad affär – vilket vi hoppas kan skapa ett långsiktigt samarbete.

Vi samarbetar i dagsläget med ett flertal återförsäljare som verkar inom branscher som redovisning, telefoni och IT. Vi hoppas att även du vill vara med och lyfta våra produkter till ditt kontaktnät.

Hur blir du återförsäljare?

Vi vill samarbeta med företag som har ett högt driv och en stark vilja att ge sina kunder en enklare vardag genom att erbjuda våra produkter. Är du intresserad av att bli återförsäljare bokar vi gärna in ett möte för att lyssna och berätta mer. Varmt välkommen att kontakta vår återförsäljaransvarig, Mattias Lundgren.