Hur arbetar vi på Trinax med hållbarhet?

En kan inte göra allt, men alla kan göra något. Vi på Trinax strävar alltid efter att göra rätt val för vår planet och interna arbetsklimat. Vi har mycket att förbättra och utveckla, men tar också ett steg i rätt riktning för varje dag som går. Nedan hittar du de punkter som får oss att bli en bättre version av oss själva – fler uppdateringar dyker upp inom sin tid.

Några saker vi gör

Arbetsklimat

Vi vill att alla i personalen ska trivas och tycka om att gå till jobbet. Det är därför viktigt för oss att investera i långsiktiga förmåner och resurser som gynnar våra anställda i såväl arbetsliv som privatliv. Mår vår personal bra, så mår Trinax bra!

Gemensam träning

Vi har schemalagt en timma varje vecka för att tillsammans genomföra ett träningspass med vår personliga tränare. Tränar man, bjuder vi på mat!

Personalevent

Vi är duktiga på att skapa gemenskap genom att planera kontinuerliga och varierande personalevent.

Ergonomi

Vi väljer möbler och utrustning som säkerställer att vår personal kan arbeta ergonomiskt under hela sin arbetsvecka.

Mångfald

Vi ser positivt på mångfald och strävar efter att skapa en arbetsplats där våra olikheter och erfarenheter kan komplettera varandra.

Lyhördhet

Vi är lyhörda eftersom vi vill skapa ett klimat där alla vågar uttrycka sina tankar och idéer. Vi tror att detta är vår nyckel till framgång.

Sjukvårdsförsäkring via Euro Accident

Vi har ett samarbete med Euro Accident där vi erbjuder våra anställda sjukvårdsförsäkring som ger snabb tillgång till professionell sjukvårdsrådgivning, planerad vård och operation hos privata vårdgivare i Sverige.

Gratis frukt & kaffe

Vi fyller på fruktskålen och ser till att det alltid finns kaffe redo får vår personal.

Förmånspeng

Varje år får våra anställda en fast summa att spendera på arbetsrelaterad utrustning.