Jobba hos oss!

Letar du efter lediga jobb i Trollhättan har du kommit helt rätt. Vill du dessutom vara med och göra skillnad för hantverkare över hela Sverige? Langa din ansökan redan idag.

För oss är balansen mellan arbete och fritid viktig. Det ska vara roligt att vara på jobbet. Vi arbetar därför kontinuerligt med att skapa en arbetsplats som våra medarbetare uppskattar att vara en del av. Utöver vårt intressanta förmånspaket är vi dessutom duktiga på att anordna aktiviteter som after work, biljardturneringar, träningspass och personalaktiviteter.

Trinax är den personliga systemutvecklingsbyrån med branschens trevligaste personal. På vårt trivsamma kontor i Trollhättan hittar du 27 glada säljare, projektledare, systemutvecklare, designers, testare och adminstratörer.

Nyfiken på hur vi arbetar med hållbarhet? Klicka här.

Senior frontend-utvecklare

Är du Vue.js-expert och vill vara med och skapa marknadens bästa och mest användarvänliga digitala verktyg? Hjälp oss bygga fantastiska gränssnitt med Vue.js och typescript som sparar tid och energi för våra kunder över hela Sverige.

Läs mer

Junior systemutvecklare

Pratar du helst i kod? If yes, läs vidare. Vi letar efter en Junior Systemutvecklare som vill hjälpa oss att bygga fler fantastiska system, lösa många vardagliga problem utöver livspusslet, och ha roligt längs vägen.

Läs mer

Senior Systemutvecklare

Vill du vara med och bygga marknadens bästa tid- & projekthanteringsystem? Vi söker dig med mångårig erfarenhet av komplex systemutveckling som kan delta i resan att revolutionera sättet som vi och våra kunder arbetar på.

Läs mer


Säljare till Trollhättan

Är du vår nästa stjärnsäljare? Just nu söker vi ytterligare en nykundsbearbetare till vårt nyrenoverade kontor i Trollhättan.

Läs mer


Spontanansökan

Är du intresserad av att jobba på Trinax, men hittar inte någon tjänst som passar dig? Gör en spontanansökan och övertyga oss om hur just du kommer att kunna bidra till vår dagliga verksamhet.

Läs mer