Pratar du helst i kod?
If yes, läs vidare.

Vi letar efter en Junior Systemutvecklare som vill hjälpa oss att bygga fler fantastiska system.

Ansök nu!

Anställningsform
Tillsvidare

Arbetstider
Mån-Fre: 08.00 - 17.00

Lön
Fast lön

Arbetsort
Trollhättan

I över 10 år har vi via våra smarta IT-system och tjänster hjälpt företag att lösa vardagliga flaskhalsar som i slutändan sparar massor med tid och onödiga kostnader.

Vi växer och behöver nu bli fler som följer med oss på vår fortsatta resa mot att skapa ännu bättre produkter.

Vi söker därför en junior systemutvecklare som tycker att det är roligt att bygga system och att lösa vardagliga problem, utöver livspusslet.

Du kommer till en arbetsplats där det går fort från beslut till leverans, vi är lyhörda och gillar när det kommer förslag på hur vi kan göra något bättre, du blir framförallt en del av ett fantastiskt team som har väldigt roligt på jobbet och gör många aktiviteter tillsammans.

Eftersom tjänsten har sin huvudsakliga placering i Trollhättan bor du inom lämpligt avstånd.

Rollen som Junior Systemutvecklare

Du kommer till största delen att bygga nya och vidareutveckla befintliga systemlösningar åt våra kunder. Vissa stunder kommer du också att parallellt arbeta med kundsupport tillsammans med dina närmsta kollegor, det är det allra bästa sättet att lära sig mer om hur våra system faktiskt används på riktigt.

I rollen krävs att du är duktig på att samarbeta och har god förmåga att arbeta såväl individuellt som i projekt med andra. Vi ser gärna att du uppskattar varierande arbetsuppgifter, har viljan att utvecklas och är serviceinriktad i din kontakt med kunder. Du är en person som har ett stort intresse för PHP-utveckling och har en viss tidigare erfarenhet av att arbeta med MVC-ramverk.

Vi satsar mycket på den interna utbildningen och erbjuder en miljö där du får chansen att växa inom rollen som systemutvecklare. För att trivas bör du vara drivande, flexibel och uppskatta ett högt tempo. Vi utvecklar allt från komplexa system till enklare applikationer och ser gärna att du har erfarenhet av backend-utveckling.

Krav

Om Trinax AB

Vi är ett innovativt och växande bolag med branschens bästa kollegor. Med ett gediget utbud av såväl egna produkter som tjänster inom IT och systemutveckling erbjuder vi våra kunder digitala helhetslösningar. Under de senaste åren har vi uppnått tillväxt i raketfart och fått utmärkelsen som ett gasellföretag fyra år i rad; 2019-2022! Hösten 2020 expanderade vi dessutom vår verksamhet genom att öppna nya kontor i både Västerås och Oslo.

Balansen mellan arbete och fritid är viktig för oss. Det ska vara roligt att vara på jobbet och vi arbetar därför kontinuerligt med att skapa en arbetsplats som våra medarbetare uppskattar att vara en del utav. Förutom att vi har ett intressant förmånspaket är vi duktiga på att anordna aktiviteter som after work, biljardturneringar, träningspass och personalaktiviteter.

Vårt kontor hittar du strax intill Trollhättans centrum – här arbetar i dagsläget 26 stycken anställda uppdelat på programmerare, designers, tekniker, projektledare säljare och testare tillsammans i en kreativ och öppen miljö.

Till alla våra medarbetare erbjuder vi

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansökan görs via formuläret som du hittar via knappen "Ansök nu!".

Intervjuer sker löpande och vid intresse rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan omgående.

Ansök nu!

Fredrik Yli-Luopa

Ansökan görs via formuläret som du hittar via knappen "Ansök nu!". Eventuella frågor skickas till jobb@trinax.se. Rekrytering sker fortlöpande.

Fredrik Yli-Luopa