Mötesbokare

Är du en driven och kommunikativ person som älskar kundkontakt? Har du ett intresse för att skapa och bygga relationer? Då kan du vara den vi söker!

Ansök nu!

Om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidare

Arbetstider
Flexibelt mellan 8-17

Lön
Timlön och rörlig lön

Arbetsort
Trollhättan

Om rollen

Vi söker nu en mötesbokare som vill hjälpa oss digitalisera och effektivisera byggbranschen, perfekt för dig som kanske studerar och vill ha ett flexibelt extrajobb. Som mötesbokare kommer du att spela en viktig roll i vårt säljteam genom att boka möten med potentiella kunder och underhålla relationer med befintliga kunder.

Arbetsuppgifter

  • Kontakta potentiella kunder via telefon
  • Boka möten för våra säljare
  • Följa upp tidigare kontakter
  • Hantera och uppdatera vår kunddatabas
  • Samarbeta med säljteamet för att uppnå gemensamma mål

Vi söker dig som

  • Vill arbeta extra
  • Har utmärkta kommunikationsfärdigheter på svenska och engelska
  • Är självgående, driven och har en positiv inställning
  • Har förmåga att skapa förtroende och bygga relationer
  • Erfarenhet av mötesbokning eller försäljning är meriterande men inte ett krav

Om Trinax AB

Vi är ett innovativt och växande bolag med branschens bästa kollegor. Med ett gediget utbud av såväl egna produkter som tjänster inom IT och systemutveckling erbjuder vi våra kunder digitala helhetslösningar.

Under de senaste åren har vi uppnått tillväxt i raketfart och fått utmärkelsen som ett gasellföretag fyra år i rad; 2019-2022! Hösten 2020 expanderade vi dessutom vår verksamhet genom att öppna nya kontor i både Västerås och Oslo.

Balansen mellan arbete och fritid är viktig för oss. Det ska vara roligt att vara på jobbet och vi arbetar därför kontinuerligt med att skapa en arbetsplats som våra medarbetare uppskattar att vara en del utav. Förutom att vi har ett intressant förmånspaket är vi duktiga på att anordna aktiviteter som after work, biljardturneringar, träningspass och personalaktiviteter.

Vårt kontor hittar du strax intill Trollhättans centrum – här arbetar i dagsläget 27 stycken anställda uppdelat på programmerare, designers, tekniker, projektledare säljare och testare tillsammans i en kreativ och öppen miljö.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansökan görs via formuläret som du hittar när du klickar på knappen här nedanför.

Intervjuer sker löpande och vid intresse rekommenderar vi dig därför att skicka in din ansökan omgående.

Ansök nu!

Markus Karlén

Ansökan görs via knappen "Ansök nu!". Vid frågor om tjänsten kontakta mig eller maila jobb@trinax.se. Rekrytering sker fortlöpande.

Markus Karlén