Nykundssäljare

Ta din säljkarriär till nästa nivå med oss – var med och digitalisera framtiden för Sveriges hantverkare!

Ansök nu!

Anställningsform
Tillsvidare

Arbetstider
Mån-Fre: 08.00 - 17.00

Lön
Fast och rörlig lön

Arbetsort
Trollhättan

Om jobbet

Ta din säljkarriär till nästa nivå med oss – var med och digitalisera framtiden för Sveriges hantverkare!
Som nykundssäljare hos oss på Trinax kommer du att spela en nyckelroll i vår fortsatta expansion genom att identifiera och bearbeta nya kunder och tillsammans med dem hitta lösningar som gör deras dagliga arbete lättare.

Vad erbjuder vi våra kunder?

Vår målsättning är att våra produkter alltid ska göra skillnad och hjälpa våra kunder att arbeta smartare, enklare och mer effektivt, och därmed spara mycket tid och pengar i slutändan.

Vi är ett anpassningsbart företag som vill att våra lösningar ska matcha våra kunders faktiska behov och har därför en bred produktportfölj med allt från heltäckande lösningar för tid- och projekthantering till mindre produkter som ren tidrapportering, körjournaler och resursplanering.

Vi är unika på marknaden på det sätt att vi erbjuder kunderna möjlighet att skräddarsy sina lösningar och få sina produkter helt anpassade utifrån deras önskemål och processer.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som

Varför ska du söka jobb på Trinax som säljare?

På Trinax blir du en del av ett innovativt företag som ligger i framkant när det gäller att digitalisera och effektivisera hantverksbranschen. Vår mjukvara hjälper tusentals hantverkare att spara tid och pengar varje dag, och som säljare hos oss får du vara med och göra verklig skillnad för våra kunder. Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till personlig utveckling och karriärframsteg. Hos oss värderas dina idéer och din initiativförmåga, och vi ger dig verktygen och stödet du behöver för att lyckas.

Trinax är mer än bara ett företag – vi är ett team som arbetar tillsammans för att nå gemensamma mål. Om du är redo för en spännande utmaning och vill vara med på vår tillväxtresa, då är det här rätt plats för dig!

Om Trinax

Under de senaste åren har vi uppnått tillväxt i raketfart och fått utmärkelsen som Gasellföretag fyra år i rad; 2019-2022!

Balansen mellan arbete och fritid är viktig för oss. Det ska vara roligt att vara på jobbet och vi arbetar därför kontinuerligt med att skapa en arbetsplats som våra medarbetare uppskattar att vara en del av. Förutom att vi har ett intressant förmånspaket är vi duktiga på att anordna aktiviteter som after work, biljardturneringar, träningspass och personalaktiviteter.

Vårt kontor hittar du strax intill Trollhättans centrum – här arbetar i dagsläget 26 anställda uppdelat på programmerare, designers, tekniker, projektledare, säljare och testare tillsammans i en kreativ och öppen miljö.

Till alla våra medarbetare erbjuder vi

 

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansökan görs via formuläret som du hittar när du klickar på knappen här nedanför. Eventuella frågor skickas till jobb@trinax.se.

Intervjuer sker löpande och vid intresse rekommenderar vi dig därför att skicka in din ansökan omgående.

Ansök nu!

Markus Karlén

Ansökan görs via knappen "Ansök nu!". Vid frågor om tjänsten kontakta mig eller maila jobb@trinax.se. Rekrytering sker fortlöpande.

Markus Karlén